هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس میدونم لامصب تمومی نداره😥
-
بعضیا چرا نمیدونن حوصله ی شوخی نداریم .شوخی ام وقتی داره :neutral_face: :expressionless_face:
#تودلی
@لیلی79 #معذرت
-
اکالیپتوس میدونم لامصب تمومی نداره😥
-
امتحانامون تموم شد. هوووررررااااااا:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :v: :v:
-
-
وقتی همکارت اصرار میکنه برسونتت و تمام راه به این فکر میکنی نکنه بخواد بیاد بالا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خدا رو شکر خالمو نزدیک خونه دیدم نجات پیدا کردم ولی فقط از دست اون چون الان گفته باید برم پیشش فیلم ببرم براش :|
من از ساعت 6 و 7 خونه ام اگه پستمو میبینی امشب اوکیه منتظرتم اون کارو بکنی .تا 11 - 12 شب منتظر میمونم
راستی از زلزله چه خبر تلفات نداشت؟ -

و بدترین لحظه انجاست ک همه با دقت گوش میدن و سوال میپرسن و تو نمیدانی اصلا چی میگ:/ اخرشم خوابت میبره:/revival باز خوبه همینقدرم تلاش میکنی😞😞
-
@philosopher من نه زنده ام نه مرده😌
-
@philosopher من نه زنده ام نه مرده😌
-
@philosopher کجا اصن خبر ندارم
-
@philosopher کجا اصن خبر ندارم
-
@philosopher کجا بود /:ببخشید خبر ندارم
-
@philosopher کجا بود /:ببخشید خبر ندارم
-
@philosopher نه من 😊شمالم ایشالله که اتفاقی نیافتاده
-
@philosopher دیشب مگه زلزله اومده؟:fearful_face: :fearful_face: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: