هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برگشتم منتظرتما اگه پستمو میبینی
چیز دیگه ای الان ندارم بهت اطلاع بده خیلی نامردی اگه دیدی و نکنی -
اخراج شدهنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط به سان خورشید انجام شده
erfan82 الان (هیچ وقت
)اعصاب ندارن بیا با من حرف بزن
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
erfan82 الان (هیچ وقت
)اعصاب ندارن بیا با من حرف بزن
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط erfan82 انجام شده@Sa-adat-shojaei چی بگم؟
چرا منفی میدی بابا. یکم اخلاق:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
@Sa-adat-shojaei چی بگم؟
چرا منفی میدی بابا. یکم اخلاق:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 من که رای منفی نمیدم
-
@Sa-adat-shojaei چی بگم؟
چرا منفی میدی بابا. یکم اخلاق:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 چیکار کردی که هفت تیر روت کشیدن
اعتراف کن
-
برگشتم منتظرتما اگه پستمو میبینی
چیز دیگه ای الان ندارم بهت اطلاع بده خیلی نامردی اگه دیدی و نکنینوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@philosopher
چقدر سخت -
erfan82 من که رای منفی نمیدم
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sa-adat-shojaei پس چرا زیر اون عکس خونه ای که گذاشتمو خودت نگاه نمیکنی؟
-
erfan82 من که رای منفی نمیدم
@Sa-adat-shojaei نظر لطفتونه رای منفی دادین
-
erfan82 چیکار کردی که هفت تیر روت کشیدن
اعتراف کن
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sa-adat-shojaei کی رو من هفت تیر کشیده؟
همه چی رو به راهه. -
erfan82 دیدم میدونم چرا
-
erfan82 دیدم میدونم چرا
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sa-adat-shojaei پس نگو منفی نمیدم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@Sa-adat-shojaei پس نگو منفی نمیدم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
erfan82 بخدا من رای منفی نداده و نمیدم
-
@Sa-adat-shojaei پس نگو منفی نمیدم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
erfan82 پسر خوب من که مرض قند ندارم که رای منفی بدم
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نکته اینه که برای دادن رای منفی اعتبار 2000 لازمه
-
نکته اینه که برای دادن رای منفی اعتبار 2000 لازمه
@m__sadra__b جدا!!!!!
-
erfan82 پسر خوب من که مرض قند ندارم که رای منفی بدم
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sa-adat-shojaei پس چرا نوشته سعادت رای منفی داده؟
آها اشتباه سایته
تو که هیچ نمیتونی رای منفی بدی ،اعتبارت کمه.
ببخشید. -
@Sa-adat-shojaei پس چرا نوشته سعادت رای منفی داده؟
آها اشتباه سایته
ببخشید.erfan82 جالبه که اصلا برای من نیاورده که کی به شما رای منفی داده!!!
-
آها اشتباه سایته
ببخشید. -
آها اشتباه سایته
ببخشید.