هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@naviddd-danaa تو کی دیدی که خدا بگه که سوسک به پای انسان نمیرسه پس بدرد نمیخوره
-
@Sa-adat-shojaei مردان بزرگ هیچ وقت انفالو هم نمیکنن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس
از کی بود انفالو نکرده بودم مرسی یاداوری کردین 😂 -
@Sa-adat-shojaei مردان بزرگ هیچ وقت انفالو هم نمیکنن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس مردان بزرگ نگاه به فالوراشون میکنن🤪
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival سر کلاسین؟😐😂

همایش فیزیک:/
هیمن الان یهویی:/
از این فاصله چطور دیده بود سرم تو گوشیه:/revival خداقوت😐
من اگه جاش بودم بیرون میکردم😂 -
@naviddd-danaa نوید مردان بزرگ هیچ وقت مخلوقات خودشونو بی حرمت نمیکنن
-
@philosopher ممنون که یاد اور شدین
-
اکالیپتوس
از کی بود انفالو نکرده بودم مرسی یاداوری کردین 😂 -
revival خداقوت😐
من اگه جاش بودم بیرون میکردم😂آسمان ِ آبی
مغناطیس و القاس بدم فصلش میاد:/ -
@Sa-adat-shojaei در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست نمیگم اکالیپتوس😁
-
اکالیپتوس
:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
بهترین موقعیته پس 😂
همیشه منتظر این لحظه بودم 😂 -
آسمان ِ آبی
مغناطیس و القاس بدم فصلش میاد:/revival فیزیک ۳ کلا نچسبه😐
-
هوووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جییییییییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
اخخخخخخخخخخ جون مدرسه ها و امتحانا تموم شد:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
هوووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جییییییییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
اخخخخخخخخخخ جون مدرسه ها و امتحانا تموم شد:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:mahsaaaa خسته نباشید😐😁
-
اکالیپتوس
:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
بهترین موقعیته پس 😂
همیشه منتظر این لحظه بودم 😂 -
خیلی جالبی اصن😐
ماذا فازاهذا😂😂