هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
از چیزهای کوچک در زندگیتون لذت ببرید !
چون روزی به گذشته نگاه میکنید
و متوجه میشیدک آنها چیزهای بزرگی بودند .
؛)
"خدانگهدار"
۹۸۰۳.۲۶
#bfe
#photo by xodam
-
این پست پاک شده!
-
یه کشفی کردم
-
revival سلام شرمنده مزاحمتون شدم میشه بیام پیویتون
سما اسمانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام اوایل با لب تاب بودم درست بود ولی گوشیم ضعیفه نمیکشه،میزنم مینویسه درحال بارگذاری بازشم میکنم مینویسه ب صفحه ای برخورد کردید ک وجود ندارندارد
ی تاپیک بزنید یا هرجا تگ کنید اگ بتونم جواب میدم -
از چیزهای کوچک در زندگیتون لذت ببرید !
چون روزی به گذشته نگاه میکنید
و متوجه میشیدک آنها چیزهای بزرگی بودند .
؛)
"خدانگهدار"
۹۸۰۳.۲۶
#bfe
#photo by xodam
-
یه کشفی کردم
-
همتون برمیگردین
برنگردین خودم نصفتون میکنم -
سما اسمانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام اوایل با لب تاب بودم درست بود ولی گوشیم ضعیفه نمیکشه،میزنم مینویسه درحال بارگذاری بازشم میکنم مینویسه ب صفحه ای برخورد کردید ک وجود ندارندارد
ی تاپیک بزنید یا هرجا تگ کنید اگ بتونم جواب میدمrevival پس لطفاً بیاین تاپیکی که نوشته بچه ها کدوم منبع؟
-
revival این نسبت به تگ آلرژی داره
-
revival آب جوش؟
-
revival این نسبت به تگ آلرژی داره
آسمان ِ آبی
نه نابغه نسبت ب حروف انگلیسیهاگ اولش انگلیسی باشه چپ میشه وگرنه نگاه الان تگ اسم تو
-
آسمان ِ آبی
نه نابغه نسبت ب حروف انگلیسیهاگ اولش انگلیسی باشه چپ میشه وگرنه نگاه الان تگ اسم تو
revival اینجا میشه سوالام بپرسم؟
-
revival آب جوش؟
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival آب جوش؟
بنظرت کسی آب جوش بالا میکشه
آب یخ بود -
revival اینجا میشه سوالام بپرسم؟
-
آسمان ِ آبی
صحیح
revival -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival آب جوش؟
بنظرت کسی آب جوش بالا میکشه
آب یخ بود -
revival من پیامی که تو تاپیک چگونه کنکورببیریم خوندم ممنون بخاطر امیدتون من سوالم از شما و بقیه دوستان پشت کنکور اینه که من برای تا الان عمومی کم و بیش خوندم حالا خانوادم تحت فشارم گذاشتن حق پشت کنکور موندن ندارم تورو خدا کمک کنین در حقم خواهر برادری کنین کمک کنین بهم بگین کدوم فیلم ها برای اینکه عمومی هام به بالای شصت برسونم و اختصاصی هام پنجاه بشه خوبه بخدا شرایط خیلی بدی دارم میخوام داروسازی تبریز قبول بشم بخدا خیلی کلافم سبو روزم شده گریه
-
revival من پیامی که تو تاپیک چگونه کنکورببیریم خوندم ممنون بخاطر امیدتون من سوالم از شما و بقیه دوستان پشت کنکور اینه که من برای تا الان عمومی کم و بیش خوندم حالا خانوادم تحت فشارم گذاشتن حق پشت کنکور موندن ندارم تورو خدا کمک کنین در حقم خواهر برادری کنین کمک کنین بهم بگین کدوم فیلم ها برای اینکه عمومی هام به بالای شصت برسونم و اختصاصی هام پنجاه بشه خوبه بخدا شرایط خیلی بدی دارم میخوام داروسازی تبریز قبول بشم بخدا خیلی کلافم سبو روزم شده گریه
سما اسمانی نظام قدیم هستم لطفاً کمک کنین
-
اول متنو بزنی بعد تگ کنی دیگه چپکی نمیشه
کشف ِ بزرگ قرن