هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ماشالله چقدر تحویلم گرفتین .شبتون بخیر
-
سما اسمانی اره ترکم اون شعرو جناب ممد خطر گذاشتن خخخ خوشبختم:)
اکالیپتوس آهان همچنین
-
malcolm x در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آدم می شناسم تو ۲۰ روز پزشکی صنعتی شریف قبول شده
هنوزم امید هست.. -
revival بگین؟
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival بگین؟
واسه نهایی عمومی از ب بسم الله تا اخر یک کتاب توی یک روز میخوندیم همش با ده ساعت،کنکوری خوندن واسه عمومی اسونتره از نهایی
از طرفی هم توی یک روز نیست ک توان بیاد پایین
هرکی از الان ۳۰ساعتو بذاره حداقل ۲ ونیم پایه میخونه یعنی بالای ۵۰
-
malcolm x در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آدم می شناسم تو ۲۰ روز پزشکی صنعتی شریف قبول شده
هنوزم امید هست.. -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival بگین؟
واسه نهایی عمومی از ب بسم الله تا اخر یک کتاب توی یک روز میخوندیم همش با ده ساعت،کنکوری خوندن واسه عمومی اسونتره از نهایی
از طرفی هم توی یک روز نیست ک توان بیاد پایین
هرکی از الان ۳۰ساعتو بذاره حداقل ۲ ونیم پایه میخونه یعنی بالای ۵۰
revival اختصاصی چی؟
مرور و جمع بندی نکنی قشنگ زحمت یه ساله که نه سه ساله ی ادمم بر باد میره...
عملا هیچ...
از طرفی همه ی اینا یه انگیزه ی محکم میخواد...
نه کسی که از الانم خودشو بازنده میدونه... -
آقاهه بیچاره سنش بالا بود رمز کارتش یادش نمیومد بهش گفتم حساب میکنم بعدا بفرستین به کارتم قبول نکرد
داره میره اون یکی میگه نکن اینا شگردشونه :|
طفلک شنید فک کنم
بهش گفتم شما سر و وضع این آقا روندیدی ؟ شبیه آدمایی بود که شما میگی ؟ :|
دیگه همه عم نمیخوان بلا ملا سر آدم بیارن :| -
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی میکند.. بلبل شوقم هنوز هوای نغمه خوانی میکند
همت ام تا میرود ساق غزل گیرد به دست.... طاقت ام اظهار عجز و نا توانی میکندmalcolm x چقدر وصف حال خوبی بود...
عجیب آشنایی ای غریبه: ) -
الان اگ بهتون بگن میبریمتون ب روز اول فرودین از خوشی ذوق مرگ میشدین ک میگین حتما میتونم و میشه....اونموقع چی میگفتیم؛
نه سال قبلو از دست دادیم همه از پاییز شروع کردن دیگ دیره و...
یادمه پاییز میگفتیم تابستون رو باختیم و...این چرخه ادامه داره چون ادما عوض نشدن فقط زمانه میاد و میره،قسم میخورم همین ثانیه میشه ارزوی شب قبل کنکور ک ۲۰روز اگ بهم وقت بدن چ میکنم و فلان....
شرایط عادی نیست ک عادی بسنجیم بگیم عاقا ده ساعت من پاییز مثلا فقط باهاش ی فصل زیست خوندم الان با ۳۰ساعت هیچی نمیتونم بکنم،
ی انسان چاق در شرایط استرس زا از ی اسب مسابقه سریعتر میدوعه....
و خدا همین اپشناواسه این موقعیتا داده اگ درست استفاده شه...
وایسیم مقابل هرچی ک بودیم هر گندی ک بودیم هر اشغالی ک بودیم ۲۰روز دیروزتو گذشتتو بذار کنار،۲۰روز خودتو بخودت قرض بده،۲۰روز اون گوهر اصلیتو اون انسان پای همه چی موندن رو بخودت بده،بعد این ۲۰روز هر غلطی باز خواستی بکن،فقط بیست روز بترکون!!!
فک نکن دیره اگ شب های نهایی این تفکرو میداشتیم ک همه از اول سال خوندن هیچوقت ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ نمیشدیم ولی شدیم!!!!
پس.... -
الان اگ بهتون بگن میبریمتون ب روز اول فرودین از خوشی ذوق مرگ میشدین ک میگین حتما میتونم و میشه....اونموقع چی میگفتیم؛
نه سال قبلو از دست دادیم همه از پاییز شروع کردن دیگ دیره و...
یادمه پاییز میگفتیم تابستون رو باختیم و...این چرخه ادامه داره چون ادما عوض نشدن فقط زمانه میاد و میره،قسم میخورم همین ثانیه میشه ارزوی شب قبل کنکور ک ۲۰روز اگ بهم وقت بدن چ میکنم و فلان....
شرایط عادی نیست ک عادی بسنجیم بگیم عاقا ده ساعت من پاییز مثلا فقط باهاش ی فصل زیست خوندم الان با ۳۰ساعت هیچی نمیتونم بکنم،
ی انسان چاق در شرایط استرس زا از ی اسب مسابقه سریعتر میدوعه....
و خدا همین اپشناواسه این موقعیتا داده اگ درست استفاده شه...
وایسیم مقابل هرچی ک بودیم هر گندی ک بودیم هر اشغالی ک بودیم ۲۰روز دیروزتو گذشتتو بذار کنار،۲۰روز خودتو بخودت قرض بده،۲۰روز اون گوهر اصلیتو اون انسان پای همه چی موندن رو بخودت بده،بعد این ۲۰روز هر غلطی باز خواستی بکن،فقط بیست روز بترکون!!!
فک نکن دیره اگ شب های نهایی این تفکرو میداشتیم ک همه از اول سال خوندن هیچوقت ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ نمیشدیم ولی شدیم!!!!
پس....revival همین لذت بخشه .اگه قرار باشه مثل روبات فقط با برنامه و نظم کار کنیم زندگی لذت بخش نمیشه.بی نظمی خود نظمی در خوشی است.
-
@philosopher سلام.منم سلام کردم کسی جوابمو نداد
-
@philosopher سلام.منم سلام کردم کسی جوابمو نداد
mohammadhosseun سلام هموطن
-
@philosopher