هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خب اگه در شرایط مساعدفقط جواب بده که بازم این اون قانون نیست که جواب داده دلیل دیگه ای داشته
Zrex -
@philosopher نه تو شرایط مساعد تقریبا میشه قانون رو تایید کرد(صرفا میشه تاییدش کرد نه اثبات) منظورم این شرابطه اینجا نه عامل انرژی درونی میتونه کاری کنه نه قانون جذب
-
@philosopher نه تو شرایط مساعد تقریبا میشه قانون رو تایید کرد(صرفا میشه تاییدش کرد نه اثبات) منظورم این شرابطه اینجا نه عامل انرژی درونی میتونه کاری کنه نه قانون جذب
-
من نمیفهمم وقتی من درس بخونم دعا جواب میده نخونم نمیده که اونی که جواب داده تلاشم بوده نه دعا
Zrex -
@philosopher خب با چهار تا ازمایش میشه فهمید
بخون نمره میاری
نخون نمره نمیاری
بخون دعا کن نمره میاری
نخون دعا کن نمره نمیاری
(البته استثنا هم هست مثل امتحان سخت
) -

کنکور همیشه سوالای سنگین نداره، میشه با تمرکز حداقل 50 درصد رو گرفت
آسمان ِ آبی -
@philosopher البته هیشکی به اون نیروی بزرگه احترام قائل نیست

مثلا بری به طرف بگی:خدا سلام رسوند بهت نمره نمیده
فقط نیرو های متوسط بیرونی حسابه -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قانون ارتعاشو باور داری؟
دعا بخشی از همون قوانینه.....
Zrexقانون ارتعاش از نظر متافیزیکی رو نه قبول ندارم ولی اگه منظور همون انرژی آرامش دهنده (انرژی درونی نه بیرونی) باشه کخ باعث میشه افراد به اونی که میخوان برسن اره قبول دارم
ولی خب همه ی دعا هم تو این قضیه صدق نمیکنه مثلا یه فردی سه تا بچه معلول بدنیا اورده و با توکل به دعا دست به اوردن فرزند چهارم میزنه اینجا دیگه قانون جذب میخوره به در بستهنه نه این چرت و پرتای مسخره ای که راجب جذب ساختن هیچ کدومش درست نیست..اینکه بشین فک کن که فلان میشه و ...
حتی خود فیلم رازی که ما میبینیم کاملش نیست و دستکاری شدست...
اصلش اینه که وقتی اون چیزی که دوسش داریو تو ذهنت مجسم میکنی ناخوداگاه احساس خوبی میده بهت و این یه انرژی درونت به وجود میاره واسه حرکت !!
Zrex -

کنکور همیشه سوالای سنگین نداره، میشه با تمرکز حداقل 50 درصد رو گرفت
آسمان ِ آبی@Amir-Bernousi اره واقعا # کنکور آسان است
-
نه نه این چرت و پرتای مسخره ای که راجب جذب ساختن هیچ کدومش درست نیست..اینکه بشین فک کن که فلان میشه و ...
حتی خود فیلم رازی که ما میبینیم کاملش نیست و دستکاری شدست...
اصلش اینه که وقتی اون چیزی که دوسش داریو تو ذهنت مجسم میکنی ناخوداگاه احساس خوبی میده بهت و این یه انرژی درونت به وجود میاره واسه حرکت !!
Zrexآسمان ِ آبی پس ربطی به بیرون نداره فقط عامل درونیه؟
-
آسمان ِ آبی پس ربطی به بیرون نداره فقط عامل درونیه؟
@philosopher نه ارتعاش از بیرونم حرف میزنه...
همون کائنات
ردپا

️
️