هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه باور کنین ارزششو نداره فوقش میوفتین پنج سال دیگه هم یادتون نمیاد
شما که این چیزا رو بهتر میدونین اگه استاد قبول کرد که خیچ اگه قبول نکرد بازم هیچ توی متوسط هشتاد سال عمر یه چند واحد اینور اونور خوندن مهم نیسحرفتون کاملا درسته
ولی خب من ترم 6ام اگ یه درس بیفتم باید بجای 8 ترم 9 ترمه تموم کنم و این کارو سخت میکنه برام چون علی رغم هزینه ها باید یک ترم از وقت و عمرمو بزارم ک بخوام دوباره پاس کنم و این موضوع آزار دهنده است برام -
@philosopher نه تو انشا اول یه پرنده بود بال نداشت ولی شنا بلد بود تو انشا دوم پرنده افتاد به تور پیرمرده که پیرمرده همیشه حسرت سفر داشت این پرنده هم مثل داستان نیچه گریست ریشه های پیرمرده رو برد تو هیچی و تمام مسئولیت هاشو پوچ کرد اینو فرستاد تو دریا پیرمرده هم رفت سفر تو دریا مرد

البته یکم دراماتیک تر
-
فااطمه اون یه ترم عوض بیستو خورده ای واحد پنج شیس تا میرین حس کنین که یه فرصت مطالعاتی و استراحته
هزینشم یجوری جور میشه -
فااطمه اون یه ترم عوض بیستو خورده ای واحد پنج شیس تا میرین حس کنین که یه فرصت مطالعاتی و استراحته
هزینشم یجوری جور میشهاهوم
اما میتونم زمانمو بزارم برای مطالعه ارشد -
هزینشم یجوری جور میشهاهوم
اما میتونم زمانمو بزارم برای مطالعه ارشد -
فااطمه بله میتونید ولی الان به احتمال زیاد قبول نمیشید پس بهتره نگاهتونو عوض کنید و به از اون زاویه نگاه نکنید
-
فااطمه بله میتونید ولی الان به احتمال زیاد قبول نمیشید پس بهتره نگاهتونو عوض کنید و به از اون زاویه نگاه نکنید

-
@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امشب دلم میخواد نخوابم میشه به نظرتون ؟

منم میخوام ولی همینکه قصد کردم دارم کور میشم
ردپا

️
️