زیست 2.. حواس. چشم
-
@Sa-adat-shojaei بله متوجه منظورتون هستم
اره انصافاIRAN AZARBAIJAN نمیگم کوتاهی از من نبوده ولی خب کتاب درسی خیلی چیز هارو نگفته... متاسفانه
-
IRAN AZARBAIJAN نمیگم کوتاهی از من نبوده ولی خب کتاب درسی خیلی چیز هارو نگفته... متاسفانه
@Sa-adat-shojaei تو زیست یه استادی که کارکشته این درس باشه و بتونه مطلبو جا بندازه نصفه راهه بقیش خود شخصه
البته این نظر منه -
@Sa-adat-shojaei تو زیست یه استادی که کارکشته این درس باشه و بتونه مطلبو جا بندازه نصفه راهه بقیش خود شخصه
البته این نظر منهIRAN AZARBAIJAN اره
-
@Sa-adat-shojaei امری ندارین؟
-
@Sa-adat-shojaei امری ندارین؟
IRAN AZARBAIJAN موفقیتتون
-
IRAN AZARBAIJAN موفقیتتون
@Sa-adat-shojaei همچنین شما بزرگوار
التماس دعا -
التماس دعاIRAN AZARBAIJAN در زیست 2.. حواس. چشم گفته است:
التماس دعاهمچنین
-
@Mahed متن کتاب به صراحت گفته شبکیه شامل گیرنده های نوری و نورون هاست نگفته گیرنده ها نورون یا نورون تمایز یافته هستن
شکل کتاب سوم صفحه 58 گفته سلول های گیرنده نور (مخروطی و استوانه ای) که(((((((اینا شبیه نورون هستن ولی نورون نیستن )))))) مثل سلول های درون لوله گوارشی هیدر که هم مکعبی دارن هم استوانه ای ولی با مال ما فرق داره چون بافت پوششی برای مهره دارن هست
امیدوارم متوجه شده باشیدIRAN AZARBAIJAN در زیست 2.. حواس. چشم گفته است:
@Mahed متن کتاب به صراحت گفته شبکیه شامل گیرنده های نوری و نورون هاست نگفته گیرنده ها نورون یا نورون تمایز یافته هستن
شکل کتاب سوم صفحه 58 گفته سلول های گیرنده نور (مخروطی و استوانه ای) که(((((((اینا شبیه نورون هستن ولی نورون نیستن )))))) مثل سلول های درون لوله گوارشی هیدر که هم مکعبی دارن هم استوانه ای ولی با مال ما فرق داره چون بافت پوششی برای مهره دارن هست
امیدوارم متوجه شده باشیدفک نکنم شما از یه دبیر زیست بهتر بدونید
چون من پرسیدم و ایشون تایید کردن که گیرنده
نوری یه نورون محسوب میشه -
https://alaatv.com/c/2399
IRAN AZARBAIJAN
@Sa-adat-shojaei
اینم ببینین که اگه شکی داشتین
انشالله به یقین تبدیل بشه
لطفا از این به بعد بقیه رو زیرسوال نبرین -
IRAN AZARBAIJAN
@Sa-adat-shojaei
لطفا از این به بعد بقیه رو زیرسوال نبرین@صنم78 من خودم توی سایت کانون بررسی کردم حرفی که محمد حسین میزد درست بود
-
IRAN AZARBAIJAN
@Sa-adat-shojaei
لطفا از این به بعد بقیه رو زیرسوال نبرین@صنم78 نمی دونم والا منم الان گیج شدم توی کتاب درسی ما اصلا به این موضوع اشاره نشده که نورونه یا نه ولی بازم از یه معلم خوب سوال میکنم خبرشو میدم بهتون
-
@صنم78 من خودم توی سایت کانون بررسی کردم حرفی که محمد حسین میزد درست بود
-
@صنم78 نمی دونم والا منم الان گیج شدم توی کتاب درسی ما اصلا به این موضوع اشاره نشده که نورونه یا نه ولی بازم از یه معلم خوب سوال میکنم خبرشو میدم بهتون
-
@Sa-adat-shojaei
اقای پازوکی از بهترین اساتید الا هستند
درضمن دبیر زیست خودمم همینو گفته بود واسه همین به اون دوستمون جواب دادم ادم بدون دلیل هیچ وقت حرفی نمیزنه@صنم78 ۱) حرصشو نخور ۲) یه بار این تصاویر نگاه کن
-
@Sa-adat-shojaei
درضمن دبیر زیست خودمم همینو گفته بود واسه همین به اون دوستمون جواب دادم ادم بدون دلیل هیچ وقت حرفی نمیزنه@صنم78 اول تصویر سوم و چهارم رو بخون بعد صفحه اول و دوم
-
@Sa-adat-shojaei
درضمن دبیر زیست خودمم همینو گفته بود واسه همین به اون دوستمون جواب دادم ادم بدون دلیل هیچ وقت حرفی نمیزنه@صنم78 جواب این سوال توی زیست نظام قدیمه که مطالب کامل بیان شده به هر حال چون منابع مختلفه جواب ها هم فرق میکنه اما با این حال من یه سوالی از دبیر زیستمون میکنم
-
انصافا زیست نظام قدیم خیلی بهتر از زیست نظام جدیده
-
انصافا زیست نظام قدیم خیلی بهتر از زیست نظام جدیده
-
@Sa-adat-shojaei
از صبح من درگیرم کتابمو بررسی کردم
نوشتم یک سلول عصبی تمایز یافته
اقای پازوکی میگه یک سلول تمایز یافته عصبی
الانم قلمچی میگه نیس مسخره کردن مارو
@صنم78 به خدا منم نمیدونم چی بگم