هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm
😂😂😂
تنهایی خش نیست 😂 -
dlrm
😂😂😂
تنهایی خش نیست 😂 -
خیلیم زشته در گوشی واقعا 😂
ققنوس -
خیلیم زشته در گوشی واقعا 😂
ققنوس -
ققنوس چقدرک نازه این لباس
-
ققنوس چقدرک نازه این لباس
-
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm
منم مثل تو از هرچی میترسم میرم تو دلش 😐😂 نمونش طوطی خالم
اسمش دنیه سبزه و خیلی ناز و خوشگل ولی من خیلی ازش میترسیدم 😐😐😐
پسر خالم هم کلی اذیتم میکرد از طریق دنی 😐تا این که ی ندا در درونم گفت : فاطمه 😐 تاکی ترس و واهمه ؟!😐 ( هم قافیه شد ) 😂😂😂
بعد گفتم میرم بهش دست میزنم فوقش انگشتمو قطع میکنه 😐
وای دلارام اول بهش تخمه دادم خیلی ناز و گوگولی نگاهم کرد و تخمه رو گرفت
بعد اروم دستمو بردم سمت سرش 😐😐 داشتم میمردم از استرس .😐😂
اروم نوازشش کردم اونم هیچ کاری نکرد 😐😐 کم کم اومد نشست رو دستم حتی انقدر خوب نوازشش کردم که خوابید تو بغلم 😐😐 حالا مگه من دیگه ول میکردم😂😂 خالم میگفت فاطمه ولش کن دیگه 😐😂
ولی خیلی خوب بود . خوشحال بودم که به ترسم غلبه کردم 😂😐برای پات خیلی نگران شدم 😔 حتما یا برو دکتر یا با زرده تخم مرغ ببند 😍😔
dlrm
dlrm
بیا سع بار تگت کردم که ببینی ها 😍😍😍😂😐❤:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سلام شجاع
سلام دلیر
سلام فاطمه فاطمه است
:face_with_tears_of_joy: سلام شمشیر برنده:face_with_tears_of_joy:
سلام قهرمان:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اسم طوطی دایی من میتو بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: MITOO
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خیلیییی خوب بود خیلی:face_with_tears_of_joy:
یه طوطی گرفتم برا خودم
یه بچه طوطی کوچولوی خیلی کوچولو
بعد نمیدونم خدا بجای عقل در من چی قرار داده:face_with_tears_of_joy:
این بدنش گرم بود و اینا هنوز پر درنیاورده بود:face_with_tears_of_joy: بعد حس کردم تب داره بردمش جلو کولر:face_with_tears_of_joy: نمیدونم چرااین کارو کردم واقعا:face_with_tears_of_joy: مرد:frowning_face: :face_with_tears_of_joy:
دیگه اصا من که قید حیوون خونگی رو زدم -_-:frowning_face:احساس غرور بهم دست داد با توصیفاتت 😍😂😂😎😎😎😎
عزیزممممم 😂😂😍 نابودش کردی 😍😍😂دیگه بهت بگم کهههه :smiling_face_with_sunglasses:
خلاصه حیوون خونگی گرفتی بده من نگه دارم من نمیترسم :joy: ولی حتما میکشمشون
یبارم یه خرگوش گرفتم
دوسه روز کامل بهش مداوم
بدون استراحت
هویج و کاهو دادم
میخورد صدا خوردنش قشنگ بود خرچ خرچ میکرد :joy:
مرد :joy: نمیدونم چرا واقعا ولی مرد :joy:dlrm من ی خرگوش داشتم لواشک هم بهش میدادم
ی اتاق داخل خونه کلا در اختیارش بود
تخت هم داشت😂
بعد هفت ماه مرد
ی ماه گریه مبکردم براش😭
هنوزم عکساش دارم -
ققنوس کوفته چ میخندی
-
masoud سلام
-
ققنوس کوفته چ میخندی
-
masoud سلام