هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@SOBHAN-1999 واسه اولین بار خداروشکر میکنم دخترم
ایشاا.. موفق باشید شرایط سختی هسنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh
ممنون انشاالله شما هم مدفق باشید -
@MaryaM-_-Sh
ممنون انشاالله شما هم مدفق باشیدنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 ممنون
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo
توکل کن به خدا -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو هر شرایطی فقط باید توکل کرد
خدا خودش به همه کمک کنه -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک میکردم اتفاقایی که امروز افتاد بد بود
این خبر حالمو به بدترین شکل ممکن بد کرد
دعا میکنم دعاهامون برآورده شه
هی خدا -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ببخشید اگر حالتون رو بد کردم دوستان ..... واقعا نمیدونستم به کجا پناه ببرم ....
ی نامزدی داشت ... امروز سر اون هم نگران بودیم چون تا فهمید اینجوری شده گوشیش رو خاموش کرد از دسترس خارج شد ...بله فقط و فقط توکل
@SOBHAN-1999
@murphy
@MaryaM-_-Sh -
ی نامزدی داشت ... امروز سر اون هم نگران بودیم چون تا فهمید اینجوری شده گوشیش رو خاموش کرد از دسترس خارج شد ...بله فقط و فقط توکل
@SOBHAN-1999
@murphy
@MaryaM-_-Shنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده@fatemeh_banoo
ان شاالله مشکلتون حل بشه و حال دلتون هم خوب -
@fatemeh_banoo
ان شاالله مشکلتون حل بشه و حال دلتون هم خوب@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
ان شاالله مشکلتون حل بشه و حال دلتون خم خوبخیلی ممنونم
-
@SOBHAN-1999
@murphy
@MaryaM-_-Shنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo فقط از خدا میخوام هیچ مشکلی نباشه
ب اینم میگن نامزد هوووف -
@fatemeh_banoo فقط از خدا میخوام هیچ مشکلی نباشه
ب اینم میگن نامزد هوووف@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ب اینم میگن نامزد هوووفمنم امیدوارم ..
هوووف بعد هشت سال اخرشم گفته میدونستم تهش ی مریضی میگیری ... واقعا نمیدونستم چی بهش بگم -
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ب اینم میگن نامزد هوووفمنم امیدوارم ..
هوووف بعد هشت سال اخرشم گفته میدونستم تهش ی مریضی میگیری ... واقعا نمیدونستم چی بهش بگمنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo چرا اینقدر ماادما میتونیم پست و بیشعور باشیم
هنوز نفهمیدیم خدا مریضی رو میده -
@fatemeh_banoo چرا اینقدر ماادما میتونیم پست و بیشعور باشیم
هنوز نفهمیدیم خدا مریضی رو میده@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هنوز نفهمیدیم خدا مریضی رو میدهادم بودن خودش به تنهایی یک دینه که طرفدارای چندانی نداره !! این آقام کلا نمیدونم چ جوری تونست این حرفو بزنه
من بهشون گفتم که فقط رفیقم و رفیقم برام مهمه که انقد بهتون زنگ زدم .... اخرشم منو بلاک کرد ...
موندم به رفیقم چی بگم ... به خانوادش گفتم اونا بگن بهش .. واقعا میترسم رفیقم بیاد سراغم چی جوابشو بدم -
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هنوز نفهمیدیم خدا مریضی رو میدهادم بودن خودش به تنهایی یک دینه که طرفدارای چندانی نداره !! این آقام کلا نمیدونم چ جوری تونست این حرفو بزنه
من بهشون گفتم که فقط رفیقم و رفیقم برام مهمه که انقد بهتون زنگ زدم .... اخرشم منو بلاک کرد ...
موندم به رفیقم چی بگم ... به خانوادش گفتم اونا بگن بهش .. واقعا میترسم رفیقم بیاد سراغم چی جوابشو بدمنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo فاطمه جان من دوستم مشابه این اتفاق براش افتاد درحالی ک ازش باردار بود
اولش ک خانواده پسره کاری کردن بچه شو کورتاژ کنه
بعدم پسر وخانواده ش زدن زیرش ک بچه واسه پسر ما نبوده
خدا خیلی بزرگه
زمین گرده
چوب خدا صدا نداره
ایشاا... این ماجرا ب خوبی تموم شه -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیییی خدای ما هم بزرگه ایشالا همه چیز درست میشه
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی هست
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواب دیدم سرطان گرفتم
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط the end انجام شده
این جماعتی که من میشناسم به دو چیز عادت کرده اند : نکبت و قدرت . نکبت را با قناعت تحمل میکنند و قدرت را با ترس پرستش . پس دشمن قدرت و نکبت هم باید بتواند با تازیانه قدرت با آنها سخن بگوید.
#کلیدر -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تن میدهی به اینکه اگر دلشان خواست به آخور اسب ببندنت و چوبت بزنند . تن میدهی به اینکه اگر دلشان خواستآبرویت را بریزند . تن میدهی به هر چه که پیش بیاید .
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی بینِ خودمون بمونه که من نقاشی بلد نیستم الان من فقط بلدم بنویسم اونم با یه دستخط بد تو هم بلد نیستی ببینی پس مهم نیس چی نوشتم خودم هزار بار تکرارش میکنم