کمک کنید
-
-
عربی و دینی بخون کامل و قشنگ اگه میتونی عربی ۱۴ ناصح زاده رو ببین .. زبانم بستگی ب خودت داره .... یکم ارایه کار کن و البته لغات اخر کتاب ادبیاتو بخون ...زیست انسان و جانوری و سه فصل اخر پیش دو رو بخون البته این سه فصل اخرو رسیدی چ بهتر نرسیدیم مهم نیس ... شیمی هم سال دومو بخون ... ریاضی امار و احتمال و ماتریس و حد کافیه ... فیزیک اگه خواستی بخونی دو فصلاخر پیش
حد المکان کاری که میتونی انجام بدیالبته بارم بچه ها بهترن @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام خیلیییی ناامیدم
کم کاری کردم میدونم پشیمونم و......
۱۷ روز تا کنکور مونده میتونم تو این مدت ۳۰ درصد اختصاصی بزنم یا نه؟تقریبا صفرم
کمکم کنید چه خاکی تو سرم بریزماین پست پاک شده! -
عربی و دینی بخون کامل و قشنگ اگه میتونی عربی ۱۴ ناصح زاده رو ببین .. زبانم بستگی ب خودت داره .... یکم ارایه کار کن و البته لغات اخر کتاب ادبیاتو بخون ...زیست انسان و جانوری و سه فصل اخر پیش دو رو بخون البته این سه فصل اخرو رسیدی چ بهتر نرسیدیم مهم نیس ... شیمی هم سال دومو بخون ... ریاضی امار و احتمال و ماتریس و حد کافیه ... فیزیک اگه خواستی بخونی دو فصلاخر پیش
حد المکان کاری که میتونی انجام بدیالبته بارم بچه ها بهترن @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
مداد رنگی در کمک کنید گفته است:
ممنون خیلی لطف کردی
⚘⚘⚘
-
اینارو میتونی برسونی بخونی به نظرم عربی ترجمه کار کن و 14 ساعته اقای ناصح زاده رو ببین دینی چیزی نیس میرسونی ادبیات قرابت و لغت اخر کتاب ارایم فیلمش کمه ولی تست بزن اشخاصم بخون فیزیک پیش دو با اینه رو بخون ریاضیم احتمال حد امار انتگرال مشتق مثلثات ماتریس دنباله زبانم که زبان سوم کمه زبان پیشم بخونی میرسی زیستم نمی دونم تا هر جا رسیدی بخون/: شیمی هم که دوم گلابی تره
-
اینارو میتونی برسونی بخونی به نظرم عربی ترجمه کار کن و 14 ساعته اقای ناصح زاده رو ببین دینی چیزی نیس میرسونی ادبیات قرابت و لغت اخر کتاب ارایم فیلمش کمه ولی تست بزن اشخاصم بخون فیزیک پیش دو با اینه رو بخون ریاضیم احتمال حد امار انتگرال مشتق مثلثات ماتریس دنباله زبانم که زبان سوم کمه زبان پیشم بخونی میرسی زیستم نمی دونم تا هر جا رسیدی بخون/: شیمی هم که دوم گلابی تره
-
سلام خیلیییی ناامیدم
کمکم کنید چه خاکی تو سرم بریزمسلام خیلیییی ناامیدم
کمکم کنید چه خاکی تو سرم بریزممنم خیلی کمکاری کردم....نمیدونم به درد بخوره یا نه اما فصل ۱ زمین سوم هم ۳صفحه آخرش همیشه سوال میدن ... ،
-
سلام خیلیییی ناامیدم
کمکم کنید چه خاکی تو سرم بریزمnazi20
سلام
این تاپیک کمکتون می کنه
https://forum.alaatv.com/topic/11542/ایام-باقی-مانده-به-کنکور-چطور-ببریم
از بین اختصاصیا اون جاهایی که فک می کنید بازدهشون بیشتره رو انتخاب کنید و ۴ تا کنکور اخیر ۹۶ و ۹۷ حتما تستاشو خوب کار کنید
روی عمومی ها خیلی تمرکز کنید و وقت بذارید میتونید خیلی درصدتونو ببرید بالا
اگه قبلا مطالعه کردین اما یه مدت ول کردین برای مرور از همایشای سایت هم میشه استفاده کرد