هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چی میشد من به جای این ، ی دختر روستایی بودم ؟ که روسری های گل گلی قرمز مینده سرش ؟ که مثلا صبح به صبح پا میشه با حیونا بازی میکنه ؟ که هر تابستون به تابستون لواشک خونگی درست میکنه ؟ یا مثلا قرمه سبزیشو بو میکنه حالش جا میاد ؟ بعد عصرا میره میشنه بالای تپه ای چیزی غروب تماشا میکنه ؟ چی میشد مگه ؟
-
چی میشد من به جای این ، ی دختر روستایی بودم ؟ که روسری های گل گلی قرمز مینده سرش ؟ که مثلا صبح به صبح پا میشه با حیونا بازی میکنه ؟ که هر تابستون به تابستون لواشک خونگی درست میکنه ؟ یا مثلا قرمه سبزیشو بو میکنه حالش جا میاد ؟ بعد عصرا میره میشنه بالای تپه ای چیزی غروب تماشا میکنه ؟ چی میشد مگه ؟
D.fateme.r
ازین خبرا نیست
عین خر کار میکنن در عوضش -
کسی تا حالا از سیاتیک مرده ؟ دیسک گردن چطور ؟
-
اینجا کسی هست یه چیزی بگه هلم بده برم ؟ :|
اینوریا خوابن :|
دلم نمیخواد برم :|
از اون جایی که از الان آماده ام یعنی میرم فقط یه حرف دلگرم کننده نیاز دارم الان -
خب من الان استرسسس دارم خبببببب.
برام دعا کنید
نین ساعت مونده ب امتحان ریاضیم -
-
-
dIrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
?!Which pedophille turned the negat.point on me
مگه شماها میدونین پدوفیل چیه که منفی دادین؟!
خب منحرفین به من چه؟! میدونستین از قبل پس (!!!)
?!Which pedophille turned the negat.point on me
مگه شماها میدونین پدوفیل چیه که منفی دادین؟!
خب منحرفین به من چه؟! میدونستین از قبل پس (!!!)
اره میدونم مگه دونستن بده؟بحث دونستن نیست عزیز بحث حرمت و احترامه اونم نه به ما بلکه به خودت
هیچ کدوم اینا دونستنش عیب نیست ولی قرارم نیست بیایم همه جا جار بزنیم -
@Saahaar سحر جان بی زحمت نیم کیلو اعتبار قرض بده
منم میخوام منفی بدم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منم میخوام منفی بدم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عاغااااااااااااا
چرا فاش سازی میکنی آخه
مگه فقط من اعتبار منفی دارم -
-
-
-
mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منم میخوام منفی بدم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عاغااااااااااااا
چرا فاش سازی میکنی آخه
مگه فقط من اعتبار منفی دارم