هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط ققنوس انجام شده
@murphy در این حد شدید نبوده
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ماندانا80 اره خوبم الان ولی استرس کارنامه دارم
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@murphy فقط خدا نصیب هیچکی نکنه اون دردو
-
اون همه خرج کردیم و زحمت کشیدیم یه کمر سیاه کاراته گرفتیم.هیچ جا به دردمون نخورد(دعوا نکردم).
فک کنم فردا باید همه ی فن هایی رو که یاد گرفتم رو مدیر و معلم فارسی و ریاضیمون خالی کنم.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اون همه خرج کردیم و زحمت کشیدیم یه کمر سیاه کاراته گرفتیم.هیچ جا به دردمون نخورد(دعوا نکردم).
فک کنم فردا باید همه ی فن هایی رو که یاد گرفتم رو مدیر و معلم فارسی و ریاضیمون خالی کنم.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rahbar-80 فکر خوبیه
-
فک کنم فردا باید همه ی فن هایی رو که یاد گرفتم رو مدیر و معلم فارسی و ریاضیمون خالی کنم.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rahbar-80 منی که اهل ورزش نبودم چیکارکنم.نمره ورزشمم به لطف گواهی پزشکی میگیرم
-
فک کنم فردا باید همه ی فن هایی رو که یاد گرفتم رو مدیر و معلم فارسی و ریاضیمون خالی کنم.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rahbar-80 کاراته بازی؟
-
ققنوس شما هم این کارو بکنین.
فقط هممون از درس خوندن خلاص میشیم.(اخراج):smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
ققنوس شما هم این کارو بکنین.
فقط هممون از درس خوندن خلاص میشیم.(اخراج):smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rahbar-80 من سال اخرم بود امسال
-
@ماندانا80 یه چوب وردار با اون امتحان کن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@murphy بله.
-
@ماندانا80 یه چوب وردار با اون امتحان کن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rahbar-80 مدیرمون مث خرسِ بزرگه میخورتم
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@murphy ن این برای قبل استرسه داشتم تست ادبیات میزدم تموم شد یکمی دراز کشیدم بعدش بلند شدم برم اب بخورم اونطوری شدم