هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@murphy ن این برای قبل استرسه داشتم تست ادبیات میزدم تموم شد یکمی دراز کشیدم بعدش بلند شدم برم اب بخورم اونطوری شدم
-
@ماندانا80 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بخدا میزنمتا
@M-anخانوم مدیر نگاش کنین
مگه کار بدی می کنم اخههههdlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بخدا میزنمتا
@M-anخانوم مدیر نگاش کنین
مگه کار بدی می کنم اخههههنه کار خوبی می کنی
دستت درد نکنه داری کمک می کنی -
@murphy ن این برای قبل استرسه داشتم تست ادبیات میزدم تموم شد یکمی دراز کشیدم بعدش بلند شدم برم اب بخورم اونطوری شدم
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@murphy بله.
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rahbar-80 نقطه میذاری که ینی ادامه ندم ؟ :|
-
@murphy نه بابا. منظورم اون نبود
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@murphy فقط نمیدونم چرا هر چی مینویسم چپه میشه.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@murphy فقط نمیدونم چرا هر چی مینویسم چپه میشه.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیوزرنیمای اینگلیشو بذاری پایین پستت درست میشه
@rahbar-80 -
ممنون .حالا راحت تر حرف میزنم.
@murphy -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نفر یوزر ساخته به من پی ام داده الان سرچ کردم ببینم کی بوده دیدم اخراج شده
نمیدونم با من چکار داشتی ولی متاسفم تیرت به خطا رفت -
نمیدونم با من چکار داشتی ولی متاسفم تیرت به خطا رفت@murphy :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@murphy :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهما احترام تازه واردارو نگه میداریم
شما هم که تازه اومدی احترام جمعو نگه دار
@rahbar-80 -
نمیدونم با من چکار داشتی ولی متاسفم تیرت به خطا رفتشما توی چه ورزشی فعالیت می کنید؟
@murphy -
ببخشید. مگه من چی گفتم؟
@murphy -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ببخشید. مگه من چی گفتم؟
@murphyنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط the end انجام شدهحرفم کلی بود
نوید هم اومد لایک کرد اونم پستمو خوند پس
من زود قضاوت نمیکنم خودتون حساب کار خودتونو بکنین -
حرفم کلی بود
نوید هم اومد لایک کرد اونم پستمو خوند پس
من زود قضاوت نمیکنم خودتون حساب کار خودتونو بکنیننوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@murphy چی شده؟