هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صدتا طرفدار داری همه تو رو دوست دارن و تو میذاری میری اونور :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
صدتا طرفدار داری همه تو رو دوست دارن و تو میذاری میری اونور :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@murphy کی رو میگی؟
-
ققنوس فاطمه انقد احساساتیه یه چیزی بهش میگفتیم میگفت لامصبا لااقل بگین مهران :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
از اونجا مهران صداش میکنیم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
ققنوس فاطمه انقد احساساتیه یه چیزی بهش میگفتیم میگفت لامصبا لااقل بگین مهران :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
از اونجا مهران صداش میکنیم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
-
ققنوس الان که دارم به حال خودم گریه میکنم ایشون دیگه نیاز به دلسوزی نداره :face_with_tears_of_joy:
-
@murphy آذر:confused_face:
آیا کار خوبیست ک منو دیوونه ی دیدن قیافش کردی؟!:confused_face: :face_with_tears_of_joy: -
بابک جهانبخش-شیداییBabak Jahanbakhsh - Sheydaei.mp3
پیشنهاد میکنم حداقل یه بار صداشو بشنوین.:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

اذی تو مال منیا از الان بگم قراره فرار کنم بیام پیشت
اها ولی الان ی حس هم خوب داری هم بد نه؟"این موقع ادم هم میخنده هم چشاش پر