هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 توچراحرصی میشی😂
دارم برا شما فعلا حوصله ندارم
بعدا به حسابت میرسم -
@لیلی79 توچراحرصی میشی😂
دارم برا شما فعلا حوصله ندارم
بعدا به حسابت میرسم -
@ماندانا80 آخرش معدلتو نگفتی. چیه مگه؟معدله دیگه.
-
@لیلی79 لیلی کاری نکردم که
باشهههههه:unamused_face:
-
@لیلی79 لیلی کاری نکردم که
باشهههههه:unamused_face:
-
@ماندانا80 خب یه معدله دیگه . چیزی نیس که.
حالا نگو:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:@rahbar-80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حالا نگو:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:من پارسال معدلم 12 بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 وااااای
خودتو نزن به اون راه:angry_face: :face_with_steam_from_nose:
-
@rahbar-80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حالا نگو:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:من پارسال معدلم 12 بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اگه پیغوم بده، دیگه دوسم نداره، وااای وااای وااای، که دیگه ناله هام،براش اثر نداره، وااای وااای
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@لیلی79 :hushed_face: :hushed_face: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :fearful_face: :fearful_face: :astonished_face: :astonished_face: :face_with_open_mouth:
پارسال معدل من 19/82 بود.@rahbar-80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 :hushed_face: :hushed_face: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :fearful_face: :fearful_face: :astonished_face: :astonished_face: :face_with_open_mouth:
پارسال معدل من 19/82 بود.آفرین بهت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@rahbar-80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پارسال معدل من 19/82 بود.آفرین بهت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@murphy اون قسمتم دیدی؟
زود برو بعدیشو ببین. -
@murphy دیگه خودت میدونی.