هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماندانا80
عین این مامان بزرگم هر هفته میره دکتر معاینش کنه یدفعه مریض نشده باشه امید ب زندگیشش خیلیی بالاستت خیلیی خیلی دایی برام لباس خریده بود لباسه زمینش تیره بود یک دعوایی ب پا کرد مگ من پیرممم اینو خریدی برام داییم رفت براش پیرهن با زمینه سفید گلاس صورتی گرفت
@ماندانا80
عین این مامان بزرگم هر هفته میره دکتر معاینش کنه یدفعه مریض نشده باشه امید ب زندگیشش خیلیی بالاستت خیلیی خیلی دایی برام لباس خریده بود لباسه زمینش تیره بود یک دعوایی ب پا کرد مگ من پیرممم اینو خریدی برام داییم رفت براش پیرهن با زمینه سفید گلاس صورتی گرفت
وااااای اره97سالشه امیدش ازمن بیشتره.دقیقابابام براش یه تونیک سورمه ای خریده بود جنگ به پاکرد
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ماندانا80 غیبت کردنتون گل کرده هاا
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar
ای بابا من امروز و فردا درگیرم میخاستم مثلا ببرمت بیرونا
میموندم هم نمیومدم
باو تو دو هفته دیه کنکور داری وقت برا اینکارا زیاده
بازم میاممیبریم
-
@ماندانا80
@ماندانا80
وااااای اره97سالشه امیدش ازمن بیشتره.دقیقابابام براش یه تونیک سورمه ای خریده بود جنگ به پاکرد
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@ماندانا80 غیبت کردنتون گل کرده هاا
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماندانا80 غیبت کردنتون گل کرده هاا
غیبت نیس جانم دردودله
-
@ماندانا80
بابا اون روز سر ب سرش گذاشتم گفتم ننه دیه پیر شدی از این حرفا 80 و خورده ای سن داری یکمی سرسنگین باش زنداییم موهاشو زرد کرده بود میگفت موهایی منم زرد بکنید بعدش سر من داد کشید من 40 سالمه
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماندانا80
بابا اون روز سر ب سرش گذاشتم گفتم ننه دیه پیر شدی از این حرفا 80 و خورده ای سن داری یکمی سرسنگین باش زنداییم موهاشو زرد کرده بود میگفت موهایی منم زرد بکنید بعدش سر من داد کشید من 40 سالمه
واااای فاطمه مال ماهم میگه هنوز50سالم نشده عمه بزرگم67سالشه
-
@لیلی79 اره خیلی فقط چن جاش ضدحال خوردم دختر خاله دوستم برگشته بهم میگه خاهر سودایی اون یکی دوستم از اونور بهم برگشتن میگن چن سالته چیکاره ای مهری هسی گفتم دوستشم برگشتن میگن چرا انقد بچه اییی یعنی از صد تا فحش بدتره
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس حرص نخور پوستت خراب میشه
-
ققنوس حرص نخور پوستت خراب میشه
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میبینم ک از جمله نابای من بهره میبری
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هامن برم ناهاربیام.فعلا
-
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میبینم ک از جمله نابای من بهره میبری
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهببخشید دیگه بهره نمیبرم
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: @Saahaar
-
ببخشید دیگه بهره نمیبرم
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ببخشید دیگه بهره نمیبرم
بهره بردن بدون ذکر منبع پیگرد شرعی دارد
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar سلام سحر جونخوبم تو خوبی؟
چیکار میکنی؟ -
ببخشید دیگه بهره نمیبرم
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ببخشید دیگه بهره نمیبرم
چشم ننه ذکر میکنم
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا درودی دوباره شما را به ایزد منان میسپارم
خدافظی -
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ببخشید دیگه بهره نمیبرم
چشم ننه ذکر میکنم
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 ینی اینقد سن دارم ک ننت باشم
ببیییییییییین من از ننه های ماندانا و فاطمه نیستماااااا -
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar مننننن که دارم خودمو اماده میکنم 13 14 تیر عروسی داریم
اخخخخخخخخجون -
@لیلی79 ینی اینقد سن دارم ک ننت باشم
ببیییییییییین من از ننه های ماندانا و فاطمه نیستماااااانوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 ینی اینقد سن دارم ک ننت باشم
ببیییییییییین من از ننه های ماندانا و فاطمه نیستماااااامن تورو میبینم نمیتونم دل بکنم از اینجا ننه
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
بزا برم -
خدافظینوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدافظی
یاد سوتی خودم افتادم ک گفتم"تا بدرودی دیگر درود"
ایزد منان همرات