هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@rahbar-80
به این هم فکر کردم اتفاقا
و با همین هم خودمو دلداری میدادم
اما آیا واقعا علوم فنون با اوزان شعری و شناخت سبک های ادبی
سخت نیست ؟!؟
زیست و شیمی که حفظی نیست ؟!؟
بالاخره عدالت مهمه اونا هم نیاز به آموزش داره
یه رشته ست فلسفه و اینا باید تفهمیم بشه
رشته ست کتاب داره آموزش داره
وگرنه خب مدرسه و اینا هم نبود
همچنین جدای از حفظی
روش کنکوری و تست چی؟!؟¿¿ -
اینو میشناسین؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به باد فنا رفت.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
چندین روزی میشه که دارم به این فکر میکنم
چرا آلا برای رشته انسانی چیز درست و حسابی و زیاری نداره
نه فلسفه و نه جامعه و نه علوم فنون و نه غیره
یه منطق داره با ریاضی اونم برای دهم
نه تستی و نه هیچ محتوای کنکوری کامل ...
اونچه هست از اندک و بعضا هم مشترک با تجربی و انسانی
تخصصی نه ..از وقتی این فکر به ذهنم خطور کرده میخوام تغییر رشته بدم و درحالیکه که به با آلا درس خوندن عادت کردم .....
با خودم میگم عدالت آموزشی
نکنه که ....
و بازم خودمو الکی قانع میکنم ...
اما واقعیت چیه ؟!؟@naviddd-danaa
واقعیت اینه که آلاء هرچی در توانش بوده انجام داده هرچقدر هم امکانش بیشتر باشه خدمات بیشتری ارائه میده
به اندازه یه اتوبوس ظرفیت داشت بچه ها رو سوار کرده
به امید روزی که بتونه هواپیما بگیره
چقدر تلاش می کنیم برای حمایت از آلاء ؟ -
اینو میشناسین؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به باد فنا رفت.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
مخم دیگه کار نمیکنه خیلی خستم هیچیم یادم نیست
-
Zrex نه بابا!!!
اینو که میدونی یه رادار جاسوسی فوق پیشرفته هست؟ پرنده که نیس:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
درسته؟
آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. -
Zrex آمریکا فک کرده شاخ شده:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: