هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
__chakisaldva__replied to Zrex on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
رنگ با ث:ثلعبی
لعنتیا اینا دیگه چیه؟محمدصدرا :|
صعلب :|
اره رنگه :| -
Zrexreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b نمیدونم
-
__chakisaldva__replied to Zrex on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Zrexreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b میگم نگرانتم بگو نه
-
ذهن من شدید منحرفه
امیدوارم منحرف نباشید -
دلی با تو بودما
-
__chakisaldva__replied to dlrm on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا همونه
ثعلب
سفیده منتهی
dlrm -
MaryaM._.sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ذهن من شدید منحرفه
امیدوارم منحرف نباشیدانحراف یه امر نسبیه باید ذکر کنی درجه ذهن شما چنده ببینیم ما نسبت بهش انحراف داریم یا نه
یعنی یه منحرف یه خط راست رو منحرف میبینه و شایدم اون منحرف خودش راست باشه و خط راست واقعا منحرف باشه ولی ممکنه اون منحرف فکر کنه خط راسته در حالی که منحرفه و به اون یارو خط راست واقعیه بگه منحرف و اون فکر کنه منحرفه و از خط راست خودشو منحرف کنه تا راست بشه همون راستی که خودش انحرافه -
__chakisaldva__replied to Zrex on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رفیق چرا میبافی ؟!
Zrex -
Zrex خداخفه نشی تو پسر
من دقیقا همینو میگم:-\ -
-
__chakisaldva__replied to Zrex on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بستنی بدون ثغلب سفت نمیشه ...
Zrex -
Zrexreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b والا بستنی درست نکردم
-
222967/282056