هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چی باعث شده همچین طرز تفکری درمورد من داشته باشی ؟ 😂😂
@murphyجزء آدمای نادری هستی تو انجمن که توضی لازم نداری هر چی میگم میفهمی شوخیه اینو بقیه میخونن یاد بگیرن انقد دهن منو سرویس نکنن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
امشب که ایموجی داشت اون شب دیگه فوش میدادم بدون ایموجی تو با شوخی جواب میدادی حال کردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هر کس دیگه ای بود با اولین پست جیغ میکشید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@m__sadra__b -
جزء آدمای نادری هستی تو انجمن که توضی لازم نداری هر چی میگم میفهمی شوخیه اینو بقیه میخونن یاد بگیرن انقد دهن منو سرویس نکنن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
امشب که ایموجی داشت اون شب دیگه فوش میدادم بدون ایموجی تو با شوخی جواب میدادی حال کردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هر کس دیگه ای بود با اولین پست جیغ میکشید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@m__sadra__bاینکه میفهم شوخیه
ولی کلا بیشعورم بهم برنمیخوره 😂😂
@murphy -
اینکه میفهم شوخیه
ولی کلا بیشعورم بهم برنمیخوره 😂😂
@murphyتو هم اگه میفهمیدی این بیشعور گفتنتو نمیذارم رو حساب شعورت نمیگفتی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آقا نوشابه نگرفتم باز کن برام :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@m__sadra__b -
نوشابه دوس ندارم
دلستر سفارش بده
قهوه ... ( :
@murphy -
درخواستی 😂😂
dlrm -
نوشابه دوس ندارم
دلستر سفارش بده
قهوه ... ( :
@murphy -
درخواستی 😂😂
dlrm -
سر راه از سوپرمارکت بگیر واسه خودت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم نوشابه نمیخورم کلا
تو شام خوردی انقد حرف از غذا میشه پس نیفتی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برو بخواب
@m__sadra__b😂😂
برا تو چی بگیرم ؟
کار دارم فعلا ( :
@murphy -
خب ؟! 😂
dlrm -
😂😂
برا تو چی بگیرم ؟
کار دارم فعلا ( :
@murphy -
من یه آب معدنی میخوام حال ندارم پاشم برم تو آشپزخونه خیلی دوره انصافا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@m__sadra__bمن همیشه دوتا بطری دارم
یکی کنار میز یکی کنار تخت
منتهی الان خالیه شرمنده😂
البته خالیشم بی کاربرد نیست dlrm 😂😂
باشه ( :
@murphy -
خب ؟! 😂
dlrm -
دلی این اینجا بود میومد یا حرف مفت میزنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
dlrm -
نمیدونم 😐😂
-
خب ؟! 😂
dlrm