هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@fatemeh_banoo
والا مدت زمان دقیقشو نمیدونم چون اختلاف نظر وجود داره بین علماااا:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ولی چیزی که عقلم میگه درسته بهت پیشنهاد میدم...
هر زمانی که درستش کردی تا 24 ساعت مصرفش کن چون احتمالِ فاسد شدن میوه ها هست...- روش تجربی هم میتونه مناسب باشه...تا مزه اش عوض نشده یعنی سالمه بخوور:rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خدا رو شکر که بهت کمک کرده:smiling_face_with_halo:
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
والا مدت زمان دقیقشو نمیدونم چون اختلاف نظر وجود داره بین علماااا:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ولی چیزی که عقلم میگه درسته بهت پیشنهاد میدم...
هر زمانی که درستش کردی تا 24 ساعت مصرفش کن چون احتمالِ فاسد شدن میوه ها هست...- روش تجربی هم میتونه مناسب باشه...تا مزه اش عوض نشده یعنی سالمه بخوور:rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خدا رو شکر که بهت کمک کرده:smiling_face_with_halo:
سلام طبق آخرین تحقیقات از 1 ساعت تا 12 ساعت، دتاکس قابل مصرفه... 🥤
- روش تجربی هم میتونه مناسب باشه...تا مزه اش عوض نشده یعنی سالمه بخوور:rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ققنوس عزیزم❤من بچه رو دوست دارم تاوقتی که کوچولوه باهاش 2ساعت بازی کنم وقتی سرحالِ بعدش خوشم نمیاد
-
دارم از استرس میمیرم
-
😨😨😨
-
چیکارکنم ؟!!؟؟؟