هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کسی اینجا عقاید یک دلقک رو خونده؟
چجور کتابیه؟من دارمش و نصفه خوندم ... هنریش بل اصولا کتاباش سعی کرده نگاهش به دنیا خاکستری و واقعیت بینانه باشه اما تو عقاید یک دلقک یک دنیای کاملا تیره رو تصور کرده و تو کامل شخصیت داستان رو میفهمی .
-
-
-
@ماندانا80 مامان بزرگ نمیزاره کولر روشن کنی؟
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
واااااااای ارههههه.دارم غش میکنم از گرما.ازکجافهمیدی؟؟؟
-
-
-
@ماندانا80 من مغز متفکرم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: منو دست کم نگیر:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: اخییییی الهی خیلی سخته
-
هووووف انقدر سر وصداس نتم ضعیقه .... وای خدا
-
mahsaaaa میدونی این ازادم سرمایی هاست بعدماکولرروروشن میکنیم این پتوش رو هم میندازه اونورهی میگه سردمه.من میخوام راه برم شمانمیذارین.ولی الان خودش فهمیده عواقب کارش چیه هی باخودش میگه گرممه چرانمیاداین دختره کولروبزنه منم لج کردم به مامانم میگم بزنی من میدونم وتومیخوام اونم ابپزبشه
-
mahsaaaa میدونی این ازادم سرمایی هاست بعدماکولرروروشن میکنیم این پتوش رو هم میندازه اونورهی میگه سردمه.من میخوام راه برم شمانمیذارین.ولی الان خودش فهمیده عواقب کارش چیه هی باخودش میگه گرممه چرانمیاداین دختره کولروبزنه منم لج کردم به مامانم میگم بزنی من میدونم وتومیخوام اونم ابپزبشه
-
@ماندانا80 خوب اینجوری خودت سوخاری میشی عزیزم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
ازسوخاری رد کردم درحال سوختنم.شکست خوردم مامانم دیگه طاقتش تموم شدروشن کردش همین الان
-
@ماندانا80 اخیییییی بگردم راهت شدی :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: تا میتونی لذت ببر که دو دیقه دیگه باز خاموش میشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: خدارو شکر اینجا هوا خوبه فعلا نیاز به پنکه و کولر نیست
-
mahsaaaa فداتشم
اووف اره خانم باز الان سوز سرمابهش میخوره کی پاسخگو باشه
خوش به حالت.اهل کجایی؟ماتو تهران ابپز شدیم
-
@ماندانا80 من چهار محال و بختیاری زندگی میکنم:
تازه شبا هوا خیلی خنک میگم خیلی ینی خییییلیا:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
سلام
-
"همه آدمها با هم برابرند"
اما پولدارها محترمترند!
اما دخترها پر طرف دارترند،
اما بچه ها واجب ترند،
اما خانمها مقدم ترند!
اما سفیدها برترند و سیاها بدبخت ترند،
البته تبعیضی در کار نیست؛
در کل همه آدمها با هم برابرند،
اما بعضی ها برابرترند...!برگرفته از قلعه حیوانات نوشته جورج ارول