هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ماندانا80 بابای من نمیونه با من و زبون من مبارزه کنه تسلیم میشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Saahaar نعععععععععععع
کیفش به اینه که دیگران بدن:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:خب باشه پول بفرس بخرم برات
-
@ماندانا80 بابای من نمیونه با من و زبون من مبارزه کنه تسلیم میشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
ب تولد تو ۳ماه مونده کادو میخوای از تولد منم ۳ماه گذشته
پس منم میخوام
یالا بده بیاد
mahsaaaa -
mahsaaaa دقیقا.من روز تولدبابام میبرمش قنادی میگم یه کیک بخر بریم باهم بخوریم البته کادوش محفوظه
-
@Saahaar نع دیگه اون قبول نیس
به قول قدیمیا گذشته ها گذشتهخب آینده هم معلوم نیس بیاد یا نیاد
-
mahsaaaa دقیقا.من روز تولدبابام میبرمش قنادی میگم یه کیک بخر بریم باهم بخوریم البته کادوش محفوظه
-
@Saahaar منو نیگا کنننننننننننن مییاااااااااااااااااااااااااااااااد اگه نیاد من تو رو میکشم
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@Saahaar منو نیگا کنننننننننننن مییاااااااااااااااااااااااااااااااد اگه نیاد من تو رو میکشم
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
اومدیم و آینده برا من نیومد
چطوری میخوای بکشیم -
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
توم از اون زرنگاشی
نصفت زیر زمینه -
اومدیم و آینده برا من نیومد
چطوری میخوای بکشیم -
یه خبر خوب