هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Saahaar ببین من به اب جوش راضی شده بودم خودت نخاستی
به نظرم باید همین روزا یه سر بیام ارومیه
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
ارومیه رو شاید ببینی ولی منو ن
-
قضیه پسرا و دخترا دقیقا مثل اون حرف یه بزرگی بود(فک کنم هوگو)
میگفت از گشنگی یه قرض نان دزدیم بردنم زندان اونجا پانزده سال نون رایگان دادن
البته این مضمونش این نیست
ولی وضعیت گرسنه های بیرون دقیقا وضعیت پسراست و وضعیت سیر های تو زندون وضعیت دخترا
هر دوشون یجوری بدبختن -
@naviddd-danaa خلاصه خیلی بیچاره ایم
0000000000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دخترایی هم هستن ک بخاطر شما پسرا خودشونو بیچاره میکنن
-
@ماندانا80 شما به قهرت ادامه بده با منم حرف نزن:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
داشتم میرفتم مجله بخرم یهو دیدم نمایشگاه کتاب زدن تو نمایشگاهم معمولا کتابای بدرد نخور میزارن (از دمای اب جهنم تا تعداد بچه های شیطان)
رفتم همون کتابی که صبح دربارش پرسیدمو نصف خریدمZrex
سعی میکنم اون قید معمولا رو قبول کنم ..
اگه بشناسی تو همون نمایشگاه هم کتابی خوب پیدا میشه ولی از قبل باید بشناسی که بدونی غرفه شون کجاست و اینا
البته که نمایشگاه تهران امسال کلا دست برادران حوزه علمیه بود اماخب ....عقاید یک دلقک رو گرفتی؟!
-
Zrex
سعی میکنم اون قید معمولا رو قبول کنم ..
اگه بشناسی تو همون نمایشگاه هم کتابی خوب پیدا میشه ولی از قبل باید بشناسی که بدونی غرفه شون کجاست و اینا
البته که نمایشگاه تهران امسال کلا دست برادران حوزه علمیه بود اماخب ....عقاید یک دلقک رو گرفتی؟!
-
@ماندانا80 شما به قهرت ادامه بده با منم حرف نزن:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
0000000000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دخترایی هم هستن ک بخاطر شما پسرا خودشونو بیچاره میکنن
-
قضیه پسرا و دخترا دقیقا مثل اون حرف یه بزرگی بود(فک کنم هوگو)
میگفت از گشنگی یه قرض نان دزدیم بردنم زندان اونجا پانزده سال نون رایگان دادن
البته این مضمونش این نیست
ولی وضعیت گرسنه های بیرون دقیقا وضعیت پسراست و وضعیت سیر های تو زندون وضعیت دخترا
هر دوشون یجوری بدبختن -
@ماندانا80 سلام. چطوری؟