هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
-
راستش سر و ته مرا بزنی بند میشه آخر به اخوان
اخوان یه جایی میگه :مرتیکه گفته سراغ زنها میروی با شلاق باید بری ، واقعا که حیف از زردشت که گذاشته رو کتابش .البته اخوان باشوخی میگفت البته
خودش یه زمانی آلمانی خونده بود
اگه اشتباه نیچه هم آلمانیست ؟!
در چند شعر هم از او وام های معنایی داره...
Zrex -
راستش سر و ته مرا بزنی بند میشه آخر به اخوان
اخوان یه جایی میگه :مرتیکه گفته سراغ زنها میروی با شلاق باید بری ، واقعا که حیف از زردشت که گذاشته رو کتابش .البته اخوان باشوخی میگفت البته
خودش یه زمانی آلمانی خونده بود
اگه اشتباه نیچه هم آلمانیست ؟!
در چند شعر هم از او وام های معنایی داره...
Zrex@naviddd-danaa
اره نیچه یکم راجب زنا بدبینه که مشکل راجب کودکیشه البته این جمله صحتشو نمیدونم ولی در کل از زنا بدش میومد چون پدرش مرده وقتی بچه بوده و بین عمه و مادر و خواهرش زندگی کرده و اینا هم یکم موذی بودن و باعث تغییر تفکراتش شدن
البته نیچه از زرتشت فقط به عنوان شخصیت استفاده کرد وگرنه کلا مفاهیم زرتشتی رو تغییر داده بود -
Zrex
نرفتم ولی اردبیل را هرکه میگوید من یاد نیر میوفتم(البته از کوچکی هم گفتی ...) و البته سرعین هم رفتم. مشکین سعادت نداشتم ...
اما خب آنطورها هم دور و ور ما نیستی
از این پایین تهران خیلی راهه تا اونجا -
کلا من شانس ندارم آخرین بستنی به من رسید
اونم که
️
️
️
-
@naviddd-danaa
اره نیچه یکم راجب زنا بدبینه که مشکل راجب کودکیشه البته این جمله صحتشو نمیدونم ولی در کل از زنا بدش میومد چون پدرش مرده وقتی بچه بوده و بین عمه و مادر و خواهرش زندگی کرده و اینا هم یکم موذی بودن و باعث تغییر تفکراتش شدن
البته نیچه از زرتشت فقط به عنوان شخصیت استفاده کرد وگرنه کلا مفاهیم زرتشتی رو تغییر داده بودممنون از توضیحاتت دوست عزیز ....
البته اخوان هم تقریبا همچین کاری کرد
هرچی بود و نبود ریخت روی هم و ترکیبی زد
البته در بنگ و افیون هم همچنین عقیده ای داشت خدا بیامرز
خخخزردشت و مانی و مزدک و بودا و علی و ....
خلاصه هرکه از هرکسی هرچه بخواهد را در میاورد
هرکه از ظن خود شد یار من ....
اما خب تهش چی ؟!
ما باید راه خودمونو پیدا کنیم و بریم