سوالات احتمالی کنکور؟
-
آقا چندتا سوال دارم ممنون میشم هرکی اطلاع داره راهنماییم
اول اینکه سوال احتمالی کنکور یعنی چی؟ یعنی این سوالا تو کنکور میاد؟
دوم اینکه میانگین درصدای من تو عمومی بین چهل تا پنجاه درصده تو اختصاصی هم تغریبا همینه بین سی تا پنجاه درصد. میخواستم ببینم این سوالا میتونه کمکم کنه درصدام بیست سی درصد بره بالاتر ؟
سوم اینکه از بین این دوتا لینک زیر از کدوم شرکت سوال احتمالی بخرم بهترو معترتره؟
موسسه حرف آخر :
https://harfehakhar.com/shop/سوالات-احتمالی-کنکور-حرف-اخر/
نشر مولف :
چهارم اینکه خودتون یا دوروبریاتون از این سوالا خریدید؟ نتیجه گرفتید یا نه؟
-
دوست عزیز حرفی که میزنی میدونی شبیه چیه ؟!
انگار بیای پیش مارتین اسکورسیزی و از مسعود ده نمکی تعریف کنی .... خخ
یا نزد حافظ حرفی از علیرضاقزوه
خنده دار خواهد بود ....
حالا اومدی تو آلا
از "کنکور آسون نیس" و "حرف تکراری اول و آخر"
سوال میپرسی ....
؟؟!
عزیزجان آلا به این خوبی دنبال چی هستی !و اما این سوالات احتمالی دو نوع بیشتر نداره :
اولین حالت اینکه بر این اساسه که بله اینا میاد و به ما وحی شده و الی آخر ....
و حالت دوم اینکه استاد باسواد و کارکشته
بعد از چندین و چندسال تحصیل و تدریس و کنکور دیدن و کلاس رفتن و سوال حل کردن و غیره و غیره
به این سطح از تبحر میرسه که میگه من اگه طراح بودم ....
و با توجه به اینکه خودشو جای طراح گذاشته و عوامل دیگه از جمله تجربه تحلیل تیپ سوالا باتوجه سال قبل و آرمون های سنجش و خیلی مسائل دیگه میاد همچین عنوانی رو طرح و شرح میده ..
.
موفق باشی
فکر کن
آلا بهترین ست ... بدون شک -
دوست عزیز من
اینکه کسی بیاد سوال احتمالی کنکور بخواد طرح کنه یا احتمال بده یه سوالی در کنکور میاد ، نیاز به سال ها تدریس موفق تو بهترین مدارسه .. اینکه اون دبیر سال های سال خودش سوالات کنکور رو بررسی کنه .. کلی تست برای دانش آموزای خودش طرح کنه و بدونه اشکال یا پاشنه آشیل بچه های حتی زرنگ کجاس .. و شاید ده ها شرط دیگه که متاسفانه این افرادی که شما گفتین نه حتی تدریس تو مدارس و آموزشگاه ها و این شرطارو ندارن بلکه اصلا معلوم نیست مدرک تحصیلی دارن یا نه
ما اینهمه با دانش آموزای عزیز واسه کمپین مدرک تحصیلی با استاد هامون سبطی همراه شدیم و زحمت کشیدیم . آخرشم یک مدرک تحصیلی از این افرادی که همینجا گفتین منتشر نشد . اگه هم مدرک دارن احتمالا از سطح پایین ترین دانشگاه ها با بیشترین هزینه خریدن یا یه حالت دیگه هم هست .. مثل هویت خودشون و کاری که میکنن جعلیه ! -
آقا چندتا سوال دارم ممنون میشم هرکی اطلاع داره راهنماییم
اول اینکه سوال احتمالی کنکور یعنی چی؟ یعنی این سوالا تو کنکور میاد؟
دوم اینکه میانگین درصدای من تو عمومی بین چهل تا پنجاه درصده تو اختصاصی هم تغریبا همینه بین سی تا پنجاه درصد. میخواستم ببینم این سوالا میتونه کمکم کنه درصدام بیست سی درصد بره بالاتر ؟
سوم اینکه از بین این دوتا لینک زیر از کدوم شرکت سوال احتمالی بخرم بهترو معترتره؟
موسسه حرف آخر :
https://harfehakhar.com/shop/سوالات-احتمالی-کنکور-حرف-اخر/
نشر مولف :
چهارم اینکه خودتون یا دوروبریاتون از این سوالا خریدید؟ نتیجه گرفتید یا نه؟
Fallah Gmail طبق اطلاعاتی ک من دارم میگن 7000 تا تست طرح(کپی) کردن گذاشتن توی یه فایل و به قیمت های نجومی میفروشن، خب اگه کسی 7000 تا تست رو بزنه و تحلیل هم کنه معلومه موفق میشه، فرقی هم نداره از چه منبعی باشه
البته این فایل پی دی اف صد مگابایتی هم مثل 99 درصد فایل ها و منابع آموزشی به رایگان در کانال های تلگرام پیدا میشه -
نه والا