هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
معنی ماه تولدمون
تا حالا بهش فک نکرده بودم
#فروردینرسایی کمال کی بودم من
️
️
️
-
لعنت بهتون به خاطر من نه بخاطر حنجره و اعصاب بچه تون ارومش کنید
نمیدونم بچه ای که دو ساعت فقط جیغ بکشه چه انرژی واسش میمونه که کاری بکنهZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیدونم بچه ای که دو ساعت فقط جیغ بکشه چه انرژی واسش میمونه که کاری بکنههمدرد با شما
بچه همسایه بالایی
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیدونم بچه ای که دو ساعت فقط جیغ بکشه چه انرژی واسش میمونه که کاری بکنههمدرد با شما
بچه همسایه بالایی
@fatemeh_banoo من نگران خودشم اخه ماله ما همسایه بالایی نیست همسایه سه خونه اونورتره بچه با شرایط بدی داره جیغ میزنه که میاد خونه ما نمیدونم واقعا چیکار میشه کرد
نمیخوام قضاوت کنم ولی واقعا مگه میشه خانواده یه بچه رو بندازه حیاط که جیغ بزنه -
@fatemeh_banoo من نگران خودشم اخه ماله ما همسایه بالایی نیست همسایه سه خونه اونورتره بچه با شرایط بدی داره جیغ میزنه که میاد خونه ما نمیدونم واقعا چیکار میشه کرد
نمیخوام قضاوت کنم ولی واقعا مگه میشه خانواده یه بچه رو بندازه حیاط که جیغ بزنهZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیخوام قضاوت کنم ولی واقعا مگه میشه خانواده یه بچه رو بندازه حیاط که جیغ بزنهبله میشه
نمونش حیاط ما از راس پنج بعد از ظهر تاهفت شب ی بند گریه میکنن و جیغ و بازی دقیقا ی بچه هس ک کلا میاد حیاط گریه کنه -
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیخوام قضاوت کنم ولی واقعا مگه میشه خانواده یه بچه رو بندازه حیاط که جیغ بزنهبله میشه
نمونش حیاط ما از راس پنج بعد از ظهر تاهفت شب ی بند گریه میکنن و جیغ و بازی دقیقا ی بچه هس ک کلا میاد حیاط گریه کنه@fatemeh_banoo اییی گفتییی
دیروز مامانم ی 5 دقیقه خاهر زادمو برده بود بیرون با این بچه ها بازی کنه یکیشون گرفته بود گاز گرفته بود بچه رو بعدشم شروع کرده بود ب جیغغغغ و داد و گریه چرا نمیزارید من بزنمش خاهر زادمم طفلکی مریضه چن روز هیچ نتونسته بود از خودش دفاع کنه پوست دستشو کنده بود