-
 @marziyeh-bano 
از دیشب چندین بار زدم ولی همش همینه و حوالی همین درصدا میگه خطا پیش اومد و ارسال نمیشننوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIRAN AZARBAIJAN
الان یه بار دیگه امتحان کن ببین میشه
-
بچه ها کسی جواب این سوالات رو میدونه
در سوال260 مشکلم اینه که سوختن الکانها اب بصورت مایع همیشه تولیدمیشه؟؟ممنون میشم جواب بدین دوستان
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط IRAN AZARBAIJAN انجام شده  @marziyeh-bano   آدرس عکس)
واقعا متاسفم نمیدونم چه مشکلیه میبینین چهار بار هم الان زدم باز همین درصدا گیر میکنه
-
  @marziyeh-bano   آدرس عکس)
واقعا متاسفم نمیدونم چه مشکلیه میبینین چهار بار هم الان زدم باز همین درصدا گیر میکنه
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIRAN AZARBAIJAN میتونی یه تاپیک بزنی و جواباتو اونجا بفرستی؟بعد منو تک کنی یا اسمشو بزاری سوال کده شیمی 2 اگه امکانش نیست اشکالی نداره ها..خودتو اذیت نکن
-
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم مشکل از حجم عکسته که زیاده شاید. فکر نمیکنم با زدن تاپیک هم بازم مشکل حل شه پس تاپیک نزن گفتم بهت بگم تا وقتت حدر نره......
-
فکر کنم مشکل از حجم عکسته که زیاده شاید. فکر نمیکنم با زدن تاپیک هم بازم مشکل حل شه پس تاپیک نزن گفتم بهت بگم تا وقتت حدر نره......
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@marziyeh-bano شرمنده واقعا
-
@marziyeh-bano شرمنده واقعا
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ I RAN-AZARBAIJAN
مهم نیست همین که تا همینجا همراهی کردین واقعا ممنون:
-
-
چون که d رو۱۰ داده و s رو مجهول. یه جوری باید مجهولارو انتخاب کنیم که همینی که توی سوال داده رو به ۴۶ برسونیم. اگه مثلا x رو صفر بدیم. و y رو یک یا دو بدیم، به ۴۶ نمیرسیم. پس مجبوریم xرو ۴ درنظر بگیریم. که با همین کار به ۴۶ میرسیم . پس باید y رو صفر درنظر بگیریم.
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@میلااد
-
چون که d رو۱۰ داده و s رو مجهول. یه جوری باید مجهولارو انتخاب کنیم که همینی که توی سوال داده رو به ۴۶ برسونیم. اگه مثلا x رو صفر بدیم. و y رو یک یا دو بدیم، به ۴۶ نمیرسیم. پس مجبوریم xرو ۴ درنظر بگیریم. که با همین کار به ۴۶ میرسیم . پس باید y رو صفر درنظر بگیریم.
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط marziye bano انجام شده@میلااد فقط یه اشتباه کردی در سوال 257.. 10 رو جا انداختی تو محاسبات جواب اخر گزینه 2میشه
-
@میلااد فقط یه اشتباه کردی در سوال 257.. 10 رو جا انداختی تو محاسبات جواب اخر گزینه 2میشه
@marziyeh-bano
عه آره مول رو اشتباه حساب کردم ممنون که گفتین. حواسم جایی دیگه بود. البته نوشته بودمش ۱۰ لیترو آ
مهم روندش بود دیگه -
@marziyeh-bano
عه آره مول رو اشتباه حساب کردم ممنون که گفتین. حواسم جایی دیگه بود. البته نوشته بودمش ۱۰ لیترو آ
مهم روندش بود دیگهنوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@میلااد