-
بچه ها کسی جواب این سوالات رو میدونه
در سوال260 مشکلم اینه که سوختن الکانها اب بصورت مایع همیشه تولیدمیشه؟؟ممنون میشم جواب بدین دوستان
  @marziyeh-bano   آدرس عکس)
واقعا متاسفم نمیدونم چه مشکلیه میبینین چهار بار هم الان زدم باز همین درصدا گیر میکنه
-
  @marziyeh-bano   آدرس عکس)
واقعا متاسفم نمیدونم چه مشکلیه میبینین چهار بار هم الان زدم باز همین درصدا گیر میکنه
IRAN AZARBAIJAN میتونی یه تاپیک بزنی و جواباتو اونجا بفرستی؟بعد منو تک کنی یا اسمشو بزاری سوال کده شیمی 2 اگه امکانش نیست اشکالی نداره ها..خودتو اذیت نکن
-
فکر کنم مشکل از حجم عکسته که زیاده شاید. فکر نمیکنم با زدن تاپیک هم بازم مشکل حل شه پس تاپیک نزن گفتم بهت بگم تا وقتت حدر نره......
-
فکر کنم مشکل از حجم عکسته که زیاده شاید. فکر نمیکنم با زدن تاپیک هم بازم مشکل حل شه پس تاپیک نزن گفتم بهت بگم تا وقتت حدر نره......
@marziyeh-bano شرمنده واقعا
-
@marziyeh-bano شرمنده واقعا
@ I RAN-AZARBAIJAN
مهم نیست همین که تا همینجا همراهی کردین واقعا ممنون:
-
چون که d رو۱۰ داده و s رو مجهول. یه جوری باید مجهولارو انتخاب کنیم که همینی که توی سوال داده رو به ۴۶ برسونیم. اگه مثلا x رو صفر بدیم. و y رو یک یا دو بدیم، به ۴۶ نمیرسیم. پس مجبوریم xرو ۴ درنظر بگیریم. که با همین کار به ۴۶ میرسیم . پس باید y رو صفر درنظر بگیریم.
-
چون که d رو۱۰ داده و s رو مجهول. یه جوری باید مجهولارو انتخاب کنیم که همینی که توی سوال داده رو به ۴۶ برسونیم. اگه مثلا x رو صفر بدیم. و y رو یک یا دو بدیم، به ۴۶ نمیرسیم. پس مجبوریم xرو ۴ درنظر بگیریم. که با همین کار به ۴۶ میرسیم . پس باید y رو صفر درنظر بگیریم.
@میلااد
-
@میلااد فقط یه اشتباه کردی در سوال 257.. 10 رو جا انداختی تو محاسبات جواب اخر گزینه 2میشه
-
@میلااد فقط یه اشتباه کردی در سوال 257.. 10 رو جا انداختی تو محاسبات جواب اخر گزینه 2میشه
-
@marziyeh-bano
عه آره مول رو اشتباه حساب کردم ممنون که گفتین. حواسم جایی دیگه بود. البته نوشته بودمش ۱۰ لیترو آ
مهم روندش بود دیگه@میلااد
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء