هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@murphy
این بود مطلبه
ﻓﻮﺍﻳﺪ ﺧﺮ :ﺗﻮ ﺯﻧﺪگی ﺍﮔﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍی ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎشی
ﺑﺎﺱ ﺧﺮﺕ ﺑﺮﻩ …
ﺧﺮﺕ ﺑﻴﺎﺩ …
ﺧﺮﺷﺎﻧﺲ ﺑﺎشی …
ﺧﺮﺧﻮﻥ ﺑﺎشی …
ﺧﺮﭘﻮﻝ ﺑﺎشی …
ﺧﺮﺕ ﺑﺮﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ …ﺍﺻﻦ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺧﻮبی ﺍﻳﻦ ﺧﺮ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﺩﻡ ﻫﺴﺘﺶ ﺑﺎ ﺧﻮشبختی ﺍﻭﻥ ﻓﺮﺩ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺩﺍﺭﻩ
ﺍﺯ ﻗﻀﺎ ، ﺧﺮ ﻣﺎ ﺍﺯ ﮐﺮگی ﺩﻡ ﻧﺪﺍﺷﺖ ، ﺧﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭ !؟
داشتم به دوستم میگفتم خر من از کرگی کره خر بود
همیشه هم بد نیست فوایدی هم داره این خر -
@murphy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه خریتشو دیدم خر شدم حالا از همین خریتش دارم عذاب میکشم . خر دیدین خر نشین
هر چقدر هم ممکنه یه نفر انسان نباشه تو سعی کن از انسانیتت فاصله نگیری دیگه جای انسان اولی میخوای خر بزاری یا نه خودت میدونی
فااطمه انسانه باو یه انسان نجیب
جنس خریتش انسانیه ولی انسانیتشم خرکیه
من خرم اون خره خرتوخریه ولی خرا که قرار نیس خرا رو بفهمن اگه میفهمیدن که خر نبودن دیگه
اصن دیدم اون خره خر شدم حالا فهمیدم دو تا خر مکومن به خر بودن
خر بودم که خر شدم یا خر دیدم که خر شدم یا خر بودیم که خر شدیم یا خر بودم که خر نشد یا خر نشدیم که خر شیم یا چی ؟ -
من خرم اون خره خرتوخریه ولی خرا که قرار نیس خرا رو بفهمن اگه میفهمیدن که خر نبودن دیگه
خر بودم که خر شدم یا خر دیدم که خر شدم یا خر بودیم که خر شدیم یا خر بودم که خر نشد یا خر نشدیم که خر شیم یا چی ؟@murphy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خر بودم که خر شدم یا خر دیدم که خر شدم یا خر بودیم که خر شدیم یا خر بودم که خر نشد یا خر نشدیم که خر شیم یا چی ؟فقط میتونم بگم عجب خر تو خریه
باشد ک رستگار شویم
علی برکته الله -
خر بودم که خر شدم یا خر دیدم که خر شدم یا خر بودیم که خر شدیم یا خر بودم که خر نشد یا خر نشدیم که خر شیم یا چی ؟ -
@murphy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس من چطوری باور کنم این خر همون خره آخه
شاید خر همون خر باشه فقط پالونش عوض شده باشه
-
الان یلحظه نگا کردم دیدم من معده درد دارم بابام سنگ کلیه اش عود کرده داداشمم چشماش عفونت کردن خاهر زادممم مریض
-
الان یلحظه نگا کردم دیدم من معده درد دارم بابام سنگ کلیه اش عود کرده داداشمم چشماش عفونت کردن خاهر زادممم مریض
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ای بابا چه شرایط سختی شد
امیدوارم حالتون زودی خوب شه