هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس
راستش موندم کدوم سفید بختی قراره نفقه ات بده تو اینده
اگه کثافت کاریایی قبل ادواج ات رو ببینه
نمدونم راستش چی بگم ذدر مقابل این حجم ا رفتار فرا سادیستی ات@wall-st_cat در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس
نمدونم راستش چی بگم ذدر مقابل این حجم ا رفتار فرا سادیستی اتمیشه بدون اینکه تو نت سرچ کنید بگین رفتار سادیستی یعنی چی؟
-
ققنوس
نمدونم راستش چی بگم ذدر مقابل این حجم ا رفتار فرا سادیستی ات -
@wall-st_cat در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس
نمدونم راستش چی بگم ذدر مقابل این حجم ا رفتار فرا سادیستی اتمیشه بدون اینکه تو نت سرچ کنید بگین رفتار سادیستی یعنی چی؟
فااطمه
منظورم بیشتر وقاحت بی شرمانه اش ه که شدیدا غیر قابل تحمله -
فااطمه
منظورم بیشتر وقاحت بی شرمانه اش ه که شدیدا غیر قابل تحمله -
فااطمه
منظورم بیشتر وقاحت بی شرمانه اش ه که شدیدا غیر قابل تحملهاوه در مورد هر کسی ک نظرش مخالف نظر شما باشه همین نظرو دارین یا نه ؟چون شما حتی تعریف صحیحی از کلمه ای ک به کار میبرین ندارین ولی بقیه رو بخاطر یه سری هالوسینیشن های ذهنیتون دارین تخریب میکنن .
لطفا رو حرفهامون دقت کنیم
اینجا یه مکان عمومیه و هر حرفی ک میزنیم نشون دهنده شخصیت و منش ماست -
فااطمه
منظورم بیشتر وقاحت بی شرمانه اش ه که شدیدا غیر قابل تحملهاوه در مورد هر کسی ک نظرش مخالف نظر شما باشه همین نظرو دارین یا نه ؟چون شما حتی تعریف صحیحی از کلمه ای ک به کار میبرین ندارین ولی بقیه رو بخاطر یه سری هالوسینیشن های ذهنیتون دارین تخریب میکنن .
لطفا رو حرفهامون دقت کنیم
اینجا یه مکان عمومیه و هر حرفی ک میزنیم نشون دهنده شخصیت و منش ماستفااطمه
نظر مخالف؟
هیچ نظر مطلقی نیست تو دنیا.....همه مون تو جهان های خودمون ندگی میکنیم ..این تداخل تعریف جهان های ماست که این بازیا رو میسازهخب هرزه بودن تو جهان من تو جهان برخی افراد احمق نبودن تعبیر بشه برای کسب لذت
حاال باشه من معنی سادیسمو نمیدونم گرچه میتونم توضیح بدمش راجب این اتفاقمنش من اون هدف من بود ..که منجر به گفتن اون چیا شد ....معتقدم برای حفظ یه چییز لومی ندارهه که...بقیشو خودت حدس بن حوصله تایپ نیس!
-
ققنوس
نمدونم راستش چی بگم ذدر مقابل این حجم ا رفتار فرا سادیستی ات@wall-st_cat در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس
نمدونم راستش چی بگم ذدر مقابل این حجم ا رفتار فرا سادیستی ات -
فقط بگو چجوری بلاک کنم ...
Zrex -
یا شیخ صدرا گویا ابتذال فرهنگی دامن ما را نیز آلود حال با این دامان آلوده چگونه اظهار فضل گوییم؟
@m__sadra__bنشاید تاثیر پذیری از نااهلان
Zrex -
فااطمه
نظر مخالف؟
هیچ نظر مطلقی نیست تو دنیا.....همه مون تو جهان های خودمون ندگی میکنیم ..این تداخل تعریف جهان های ماست که این بازیا رو میسازهخب هرزه بودن تو جهان من تو جهان برخی افراد احمق نبودن تعبیر بشه برای کسب لذت
حاال باشه من معنی سادیسمو نمیدونم گرچه میتونم توضیح بدمش راجب این اتفاقمنش من اون هدف من بود ..که منجر به گفتن اون چیا شد ....معتقدم برای حفظ یه چییز لومی ندارهه که...بقیشو خودت حدس بن حوصله تایپ نیس!
فااطمه
نظر مخالف؟
همیشه تو حرفهاتون انقدر درگیر ماوراطبیعه و فلسفه واینا هستین یا نه رو یه موضوعات خاص اینجورین؟
چون حرفهاتون یکم تناقض داره و از بحث خارجه
شما هر هدفی ک داری تا زمانیکه به کسی اسیب نزنه چه جسمی چ روحی محترمه برای خودت ولی خب اگ مثل الان باعث آزار یه جمعی بشه محکوم به سکوتی و باید هدفتو تغییر بدی نه اینکه هر چیزی ک حس میکنین باید گفته شه بگین
لطفا مکان سنج و زمان سنج باشین
ممنون
یاعلی -
فقط بگو چجوری بلاک کنم ...
Zrex -
تا اخر عمر بهت مدیون شدم
@murphy