هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@wall-st_cat در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
منظورم بیشتر وقاحت بی شرمانه اش ه که شدیدا غیر قابل تحملهاوه در مورد هر کسی ک نظرش مخالف نظر شما باشه همین نظرو دارین یا نه ؟چون شما حتی تعریف صحیحی از کلمه ای ک به کار میبرین ندارین ولی بقیه رو بخاطر یه سری هالوسینیشن های ذهنیتون دارین تخریب میکنن .
لطفا رو حرفهامون دقت کنیم
اینجا یه مکان عمومیه و هر حرفی ک میزنیم نشون دهنده شخصیت و منش ماستفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@wall-st_cat در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
منظورم بیشتر وقاحت بی شرمانه اش ه که شدیدا غیر قابل تحملهاوه در مورد هر کسی ک نظرش مخالف نظر شما باشه همین نظرو دارین یا نه ؟چون شما حتی تعریف صحیحی از کلمه ای ک به کار میبرین ندارین ولی بقیه رو بخاطر یه سری هالوسینیشن های ذهنیتون دارین تخریب میکنن .
لطفا رو حرفهامون دقت کنیم
اینجا یه مکان عمومیه و هر حرفی ک میزنیم نشون دهنده شخصیت و منش ماستحالا تو یه دیقه بزار سرچ کنم ببینم هالوسیشین چیه تا جوابتو بدم
-
در ضمن یا شیخ من مرگ را برای شما پلی تصور میگزینم پلی به دنیای ماورای ما جایی که بتوان پر گشود و مریدان بیشتر یافت بروید انان را نیز پند دهید
مرگ وسیله ایست برای شما نا اهلان تا اندکی از ماورا را دریابید
مرا چه نیاز به ان ؟!
Zrex -
آهای اونی که لایک کردی و لایکتو پس گرفتی.. اون دنیا حلالت نمیکنم
-
آهای اونی که لایک کردی و لایکتو پس گرفتی.. اون دنیا حلالت نمیکنم
-
سلام دوستان.. شبتون بخیر وعالی..
️
-
@M-an
رز عزیز من هفته های خوشحالی رو از فردا شروع می کنم به نوشتن:)
از اونطرفم یه روز دیرتر طول می کشه و به نفعمه -
مرگ وسیله ایست برای شما نا اهلان تا اندکی از ماورا را دریابید
مرا چه نیاز به ان ؟!
Zrex -
@m__sadra__b یا شیخ اکنون دامان بر جریده و شوریده و شتابان به سوی سفینه گریخته و پای خود زیر اتش موشکش کباب کرده و به دندان میگیرم من میدانسندمی که توان تحمل نداشتمی
-
عالی... پیشنهاد میشه️
-
تو معرفی کتا عقاید یک دلقک نوشته بود اگه دنبال پایان خوب هستین برای شما کتاب خوبی نیست
نویسنده یه کاری کرده قشنگ ادمو تو حسرت بزارهZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تو معرفی کتا عقاید یک دلقک نوشته بود اگه دنبال پایان خوب هستین برای شما کتاب خوبی نیست
نویسنده یه کاری کرده قشنگ ادمو تو حسرت بزارهبله گفتم ک فضای سیاهیه...