Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
انشالله این فصلمبه زودی تمومه
استاد تا خدا اجرتونو بده
تو این فصل خدایی داغون بودم
الان شدم نیوتون -
yema در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد دینامیکو کی شروع میکنن؟
بعد تموم شدن این فصل
-
بچه ها من زیاد نمیخاد روی فیزیک وقت بذارم
کدوم فصل ها بخونم که بتونم به درصد 40 حداقل دیگه کافیه برسم؟ -
@_Mr.Gentleman_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کدوم فصل ها بخونم که بتونم به درصد 40 حداقل دیگه کافیه برسم؟http://forum.alaatv.com/topic/1746/سوال-مشاوره-ای-کاسبی-40-50-درصدی-فیزیک-تجربی/6
-
کدوم فصل ها بخونم که بتونم به درصد 40 حداقل دیگه کافیه برسم؟به نظر هم ب جز این 40 50 درصد استاد سعی کن همه مباحث رو یخوونی چون امسال اونایی که حرکت و دینامیک نخونده بود 4 تا سوال اول دبستانی رو از دست داادن
-
کدوم فصل ها بخونم که بتونم به درصد 40 حداقل دیگه کافیه برسم؟بعضیا همشو میخونن باز 40 نمیزنن!
همشو بخونید .. -
ادامه خازن کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
mohammadsaleh96 خدا قوت دوستان عزيزم
دوستان فكر كنين من فيزيك صفر درصدم
از كدوم استاد بخونم چيكار كنم -
bahare در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از كدوم استاد بخونم چيكار كنم
استاد طلوعی -
bahare در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از كدوم استاد بخونم چيكار كنمدیگه شک نکن استاد طلوعی
-
bahare سلام خواهر جان همه چیز بستگی به خودتون داره اگه واقعا دنیال یه درصد خوب هستین علاوه بر فیلم باید خودتونم حسابی کارکنین
به قول معلممون 30 درصد معلم تاثیر داره 70 درصد خود دانش آموز من استاد طلوعی فیلماشو میبینمو خواهم دید چون با دوبار دیدن هرفیلم حدود 80 درصد تستا رو میزنی اون 20 درصد میشه با گفته های استاد زد ولی بستگی به ذهن خلاق شما داره ولی در کنارش یا گاج نقره ای رو بگیر ولی شماکه میگی صفرصفر هستی بهتون مبتکران فرید شهریاری رو توصیه میکنم ولی با 4 نفر دیگه هم مشورت کنید که فردا روزی به ما ناسزا نگید -
bahare استاد کازرانیان رو من ندیدم ولی میگن از مهد کودک درس میده تا آخر دبیرستان کلا هرچی فیزیک لازمه تدریس میکنن ولی من ندیدم چون ندیدم نمیدونم خوبه یانه بازم میخواین از هرکدوم دو سه جلسه نگاه کنید با هر کدوم که متچ شدید همونو ادامه بدید ولی کتاب تست حتما حتما تهیه بشه و حتما حتما هم تا تهش کامل خونده بشه ولی مهمتراز هرچیز همه چیز بستگی به شما داره
-
سلام دوستان کدوم دبیر فیزیک بهتر درس میدن
-
Hossein135 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان کدوم دبیر فیزیک بهتر درس میدن
سلام
این امر تا حدودی سلیقه ای هستش.پیشنهاد میکنم یک مبحث مشترک رو حداقل یک جلسه ش رو از اساتید مختلف ببینید و با توجه به وقتتون و حتی سلیقه تون تصمیم گیری کنین -
banoo
حرفتون درسته
کیلپای زیست اقا پوریا رحیمی رو دیدید
یه سطح مفهومی و قابل درک براهمه
تدریس میکنن -
Hossein135 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo
حرفتون درسته
کیلپای زیست اقا پوریا رحیمی رو دیدید
یه سطح مفهومی و قابل درک براهمه
تدریس میکننمن رشته ام ریاضیه
نظر شخصی من استاد کازرانیان هستش
با توجه به منبع تستم و خب زمانی که دارم و با چاشنی سلیقه فیلم های ایشون رو دنبال میکنم -
banoo
درسته
کلیپاشونم مال پارسال هست؟