هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
در جهت اینکه نشون بدم نیومدن به انجمن سخت نیست چالش میزارم
15 روز نمیام
تنها راهش اینه که سه روز اول مقاومت کنی و زیر ابی نیای وقتی نیای تحریک نمیشی پیام بزاری -
15 روز نمیام
تنها راهش اینه که سه روز اول مقاومت کنی و زیر ابی نیای وقتی نیای تحریک نمیشی پیام بزاریZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
15 روز نمیام
تنها راهش اینه که سه روز اول مقاومت کنی و زیر ابی نیای وقتی نیای تحریک نمیشی پیام بزاریزیر آبیا خیلی بیشترن از رو آبیاا
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Doyle حوصلم سررفته
بیا مبارزه ی جومونگ و تسو رو ببین حوصلت بیاد سر جاش
https://www.instagram.com/p/BxX0bxDlcom/ -
-
-
Doyle حوصلم سررفته
https://www.instagram.com/p/BxX0bxDlcom/Doyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Doyle حوصلم سررفته
https://www.instagram.com/p/BxX0bxDlcom/فقط اونجایی که امپراطور میگفت: یوووهااااا
-
افرادی که از صداهایی مثل جویدن، هورت کشیدن، نفس کشیدن، فین کردن، سوت زدن دیگران عصبی میشن به صدابیزاری مبتلا هستن!
طبق تحقیقات بخش مسئول احساسات در مغز این افراد بیش از حد فعال استدقیقا منم... دست خودم نیس واقعا عصبیم میکنه
همش باید بگم اروم غذا بخورید چرا انقد سر وصدا میکنید -
@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مثل یک سایفر، زنده و قوی
نمیدونم سایفر چیه
ولی همینه همینه -
15 روز نمیام
تنها راهش اینه که سه روز اول مقاومت کنی و زیر ابی نیای وقتی نیای تحریک نمیشی پیام بزاریZrex واسه من نشد:-
تنها راهش همون اخراج هس
ایمیل ندارم دیگه بیام -
افرادی که از صداهایی مثل جویدن، هورت کشیدن، نفس کشیدن، فین کردن، سوت زدن دیگران عصبی میشن به صدابیزاری مبتلا هستن!
طبق تحقیقات بخش مسئول احساسات در مغز این افراد بیش از حد فعال استدقیقا منم... دست خودم نیس واقعا عصبیم میکنه
همش باید بگم اروم غذا بخورید چرا انقد سر وصدا میکنید@fatemeh_banoo من از آدامس جویدن کسی متنفرم
دوم دبیرستان بودم امتحان ادبیات داشتیم اخریش بود
میشد روز اول ماه رمضان
من نیمه اول نخونده بودم
عصاب داغون
با رفیقم سوارشدم تاکسی شدیم بریم
ی پسره جلو نشسته بود
لعنتی بااون آدامسش
حالا رفیق من میخندید
من بیشتر کفری میشدم -
همش باید بگم اروم غذا بخورید چرا انقد سر وصدا میکنیدمن 6 7 سال پیش این بیماریو کشف کردم در ابجیام :|
@fatemeh_banoo
-
همش باید بگم اروم غذا بخورید چرا انقد سر وصدا میکنید@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
همش باید بگم اروم غذا بخورید چرا انقد سر وصدا میکنیدوای وای این منم..از هیچی به اندازه این عصبی نمیشم..یکی با سروصدا یچی بخوره
یبار پیاله ماستمو پاشیدم تو صورت دوستم.. -
دلم شدیدا امروز واسه دوتا رفیقم تنگ شده
دلم واسه گوشی آوردن فاطی و لوبیرون رفتن وبدبختی کشیدن من واون فاطی یکی
دلم واسه کوچه هایی ک میرفتیم عکس میگرفتیم
لایو های وسط خیابون
بستنی هامون تو زمستون و وسط سرما
کافه ها واسکوپ هامون
دلم تنگه
حامد نافی
دوس فیزیکی
پوهای بابا...
اسم هایی ک فقط ما سه تا میدونستیم چیکارای پشتش قایم نشده
دردسر های فاطی و فرزاد وحالا اسم هاشون تو شناسنامه همدیگه س
یادمه رفتیم عینک فروشی تموم عینک های رو زدیم ب چشمام وکلی ازهم خندیدم وبعدش فرار
ی روز بافرزاد کافه بودیم
ی داستان تعریف کردیم
از اول من و فاطی خندیدم وتعریف کردیم
فرزاد باتعجب نگاه مون میکرد
نفهمید چی شد
پشت هم دراومدن هامون جلو معلم -
من بیخیال شما دوتا شدم
شما چرا:-(
البته بماند ک فاطی هر چندماه ی بار کلی بد وبیراه برام پیام میکنه
کاش میشد زنگ بزنم وبگم پاشید بریم بیرون من دلم تنگه:-(