هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی
من پارسال زیست قلمچی ازمون اخر ۳۵تقریبا زدم،اون ایام باقیمانده هم خیلی کج رفتم و خیلی کم خوندم...شب داشتم فک میکردم زیستم ب ۲۰برسه خیلی خوبه چون فقط ب گوارش مسلط بودم
شد۶۰
هیچکی نمیدونه،لایه های پنهان مغزما ک قبلا خوندیم چ چیزایی رو بالا بیارهrevival دقیقا با این موافقم :| پارسال توی ریاضی و زیست حسابی تجربش کردم
-
آسمان ِ آبی
من پارسال زیست قلمچی ازمون اخر ۳۵تقریبا زدم،اون ایام باقیمانده هم خیلی کج رفتم و خیلی کم خوندم...شب داشتم فک میکردم زیستم ب ۲۰برسه خیلی خوبه چون فقط ب گوارش مسلط بودم
شد۶۰
هیچکی نمیدونه،لایه های پنهان مغزما ک قبلا خوندیم چ چیزایی رو بالا بیارهگوارش
:|
revival -
دینی کنکور خیلی سخته ...حتی دین قلمچی از دینی کنکور ا سونره ...
من میترسم دین کنکور گند بزنم ..پارسالم گند زدم...30 درصد زدم فقط...موندم چه شیتی متنعم بشم!تو روزای باقی
-
آسمان ِ آبی
شد۶۰
هیچکی نمیدونه،لایه های پنهان مغزما ک قبلا خوندیم چ چیزایی رو بالا بیارهrevival اره کسی چه میدونه اصن شاید همین ۴۰ درصد فیزیکم بالا نیاره واسه من
-
revival دقیقا با این موافقم :| پارسال توی ریاضی و زیست حسابی تجربش کردم
-
من کلا سطح ادرنالینم تا قبل اینکه دفترچه جلوم نیاد، بالاس
دفترچه رو بذارن جلوم عادی میشهتو مدیریت کنکور هم زمانش هم استرسش تا الان مشکلی نداشتم
البته زیاد نخونده بودم
revival -
@fatemeh_banoo
پیشنهادای بهتریم دارما فاطمه
مثلا
عزیزدل عمه
عمه قربونش بره
نه؟
همون دلبر عمه؟dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
پیشنهادای بهتریم دارما فاطمه
مثلا
عزیزدل عمه
عمه قربونش بره
نه؟
همون دلبر عمه؟خدانکنه عزیز دلم
فداتشم -
دینی کنکور خیلی سخته ...حتی دین قلمچی از دینی کنکور ا سونره ...
من میترسم دین کنکور گند بزنم ..پارسالم گند زدم...30 درصد زدم فقط...موندم چه شیتی متنعم بشم!تو روزای باقی
با حفظ بودن ایات میشه راحت بالای 70 زد
سوال که میدن باید ادم توی ذهن خودش بگرده ببینه کدوم ایس بقیش یکم تحلیله که کل اینا زیر 30 ثانیه طول میکشه
@همون-جک-گنجیشکه -
بدترین کار اینه توی این ایام خط بکشید رو گذشتتون...احساس خلع کنید ک کاری نکردید این ایام...
۳سال دبیرستان۳تا۴سال پشت کنکور،میانگین ردپاتون توی همه ی فصل ها هست...نادیده نگرید تمام گذشته رو،صفر نیستید اگ چ فک میکنید صفرید بعضی قسمتا...هیچی توی مغز نابود نمیشه،کمرنگ میشه با شورخونده شه جواب میده
شما ی ماه یا هفته نیست ک میخونید ،۶ هفت ساله....
میانگین روزی یگساعت خونده باشید الان ۲۰۰۰ ساعت دارید ک محتاج ی همت از بالقوه بودن ب بالفعل بودن دربیاد -
بدترین کار اینه توی این ایام خط بکشید رو گذشتتون...احساس خلع کنید ک کاری نکردید این ایام...
۳سال دبیرستان۳تا۴سال پشت کنکور،میانگین ردپاتون توی همه ی فصل ها هست...نادیده نگرید تمام گذشته رو،صفر نیستید اگ چ فک میکنید صفرید بعضی قسمتا...هیچی توی مغز نابود نمیشه،کمرنگ میشه با شورخونده شه جواب میده
شما ی ماه یا هفته نیست ک میخونید ،۶ هفت ساله....
میانگین روزی یگساعت خونده باشید الان ۲۰۰۰ ساعت دارید ک محتاج ی همت از بالقوه بودن ب بالفعل بودن دربیادعلی یه سوال
به نظرت زیست بالای 80 با شیمی 50 و ریاضی فیزیک 20 بهترهیا زیست بالای 70 و شیمی 40 50 با ریاضی فیزیک 40 ؟
revival -
من کلا سطح ادرنالینم تا قبل اینکه دفترچه جلوم نیاد، بالاس
دفترچه رو بذارن جلوم عادی میشهتو مدیریت کنکور هم زمانش هم استرسش تا الان مشکلی نداشتم
البته زیاد نخونده بودم
revival@Amir-Bernousi
نه اخه الان 96 و نیگا کردم
9 تا کاملا از متن بود
بقیه اون 16 تا هم ...خیلیاشون یه جوری بودن که باید حتما یه چیزایی نسبتا ریز در مود متن هم میدونستی -
من فقط سه مرتبه وسط آزمون رفتم دبلیو سی پارسال
اینقد اون سالن ِ لنتیو یخچال کرده بودن که حس میکردم توی قطب جنوبم
توی عمومیا تقریبا خوب بودم اختصاصیو که با شیمی شروع کردم همونجا لنتی روحیمو باختمکنترل سر جلسه یه وره تمام زحمتا و تلاشای چند سالت یه ور دیگه...
-
من فقط سه مرتبه وسط آزمون رفتم دبلیو سی پارسال
اینقد اون سالن ِ لنتیو یخچال کرده بودن که حس میکردم توی قطب جنوبم
توی عمومیا تقریبا خوب بودم اختصاصیو که با شیمی شروع کردم همونجا لنتی روحیمو باختمکنترل سر جلسه یه وره تمام زحمتا و تلاشای چند سالت یه ور دیگه...
من هر سال طبق دفترچه پیش رفتم
امسال ولی میخوام زیست شیمی فیزیک ریاضی برم
عمومیم همون طبق دفترچه
آسمان ِ آبی -
@Amir-Bernousi
نه اخه الان 96 و نیگا کردم
9 تا کاملا از متن بود
بقیه اون 16 تا هم ...خیلیاشون یه جوری بودن که باید حتما یه چیزایی نسبتا ریز در مود متن هم میدونستیمن پارسال و پیارسال 50 زدم، ایه ها رو حفظ کردم بیشتر با متنای مهمو
زیادم سخت نیست
@همون-جک-گنجیشکه -
علی یه سوال
به نظرت زیست بالای 80 با شیمی 50 و ریاضی فیزیک 20 بهترهیا زیست بالای 70 و شیمی 40 50 با ریاضی فیزیک 40 ؟
revival@Amir-Bernousi
ملاک قبولی دانشگاه ها ترازه،تراز هم شناخت سختی های درسه
مثلا توی قلمچی دینی۷۰بزن تراز عمومیت و رتبه ات تغییری نمیکنه ولی توی سنجش و کنکور دینی غوغا میکنه...
ی چیزی میگم کمی ریسکیه،من فک میکردم رنج مهمه اما اینطور نیست...ببین اگ سرکنکور زیست سخت بدن و شیمی و فیزیک اسون ،۵۰از هرسه بزنی،رتبه ات کمتر از اونی میشه ک ۷۰زیست زده و ۱۰شیمی و فیزیک!!!!
بستگی ب سختی درس داره و تسلط ک توده ی عمومی درصدارو جا بذاری...
پارسال شیمی سخت بود پسرعموم شیمیمش ۶۶بود فیزیک ۴۰خارجه ۳۰ و...الان دندان میخونه -
@Amir-Bernousi
مثلا توی قلمچی دینی۷۰بزن تراز عمومیت و رتبه ات تغییری نمیکنه ولی توی سنجش و کنکور دینی غوغا میکنه...
ی چیزی میگم کمی ریسکیه،من فک میکردم رنج مهمه اما اینطور نیست...ببین اگ سرکنکور زیست سخت بدن و شیمی و فیزیک اسون ،۵۰از هرسه بزنی،رتبه ات کمتر از اونی میشه ک ۷۰زیست زده و ۱۰شیمی و فیزیک!!!!
پارسال شیمی سخت بود پسرعموم شیمیمش ۶۶بود فیزیک ۴۰خارجه ۳۰ و...الان دندان میخونهrevival من یه همچین چیزیو از یه نفر شنیدم...
اینکه تراز یه سوال سخت با یه سوال آسونم فرق میکنه
مثلا من یه سوال آسون ِ فیزیکو که اکثرا درست زدنو درست بزنم ترازم با بغل دستیم که یه سوال سختو که بقیه نزدن و اون درست زده فرق میکنه -
revival من یه همچین چیزیو از یه نفر شنیدم...
اینکه تراز یه سوال سخت با یه سوال آسونم فرق میکنه
مثلا من یه سوال آسون ِ فیزیکو که اکثرا درست زدنو درست بزنم ترازم با بغل دستیم که یه سوال سختو که بقیه نزدن و اون درست زده فرق میکنهآسمان ِ آبی
نه تراز های ی درس با درصد شناخته میشه،۶۰کسی ک همه ی اسونای فیزیکو رو زده با ۶۰کسی ک سختای اونو زده فرق نمیکنه(قرار بود اینکارو کنن ولی نکردن) -
@Amir-Bernousi
پارسال شیمی سخت بود پسرعموم شیمیمش ۶۶بود فیزیک ۴۰خارجه ۳۰ و...الان دندان میخونهمن با سختیش مشکلی ندارم،اطلاعاتم کامل باشه وقت بذارم میتونم یجوری به جواب برسونمش
پس اگه اینجوریه خدا کنه زیست سخت باشه
revival -
آسمان ِ آبی
نه تراز های ی درس با درصد شناخته میشه،۶۰کسی ک همه ی اسونای فیزیکو رو زده با ۶۰کسی ک سختای اونو زده فرق نمیکنه(قرار بود اینکارو کنن ولی نکردن)خب همین دیگه ۶۰ اون با ۶۰ این فرق میکنه( توی تراز منظورمه)
revival -
خب همین دیگه ۶۰ اون با ۶۰ این فرق میکنه( توی تراز منظورمه)
revivalآسمان ِ آبی
نمیکنه
ی وقت نیاید وقت بذارید یساعت روی دینامیکا و ۳تا بزنید ب این امید ک معادل۴۰درصد مابقیه سوالای فیزیکه