هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
این چی داره میگه استاد؟
555نیک و بد این مرحله خاکش به کمین است
چشمی که به پا دوخته باشی همه بین است
بی غنچه گلی سر نزد از گلشن امکان
اینجاست که چین مایهٔ ایجاد جبین است
برخیز ز خاک سیه مزرع هستی
جایی که نفس آینه کارد چه زمین است
چون صبح جنونی کن و از خو برون تاز
از چاک گریبان گل دامان تو چین ااست
بیت بیت معنی کنم خیلی طول میکشه چندبیت اولشو (ازنظر خودم!!!)معنی میکنم مفهوم کلیش میاد دستتون؛
این مرحله ک توشی،توی هر نقطه حتی جاهایی ک فک میکنی خوبه،پر از دام و تله است(خاکش ب کمین است؛یعنی دیگ کمین جدا هم نه!!!خاکش واست کمینه!!!)
بخاطر گذشتن از این مرحله چشمتو ب پات بدوز تا از زیر ببنی دام هارو(یکیش یعنی دیدتو عوض کن و زیزکانه فک کن،یکیش یعنی فروتنانه عمل کن)توی این مرحله ک پیشته ننال الکی!!هر گلشنی ک گلشن شده،گل هاش همه غنچگی رو رد کردن!!!مرحله ی گرفتگی و..
و ایناس ک زندگیو میسازه هونطور ک چین هان دارن پیشانی رو میسازناز این خاک سیاه و بدطینیت هستی دل بکن و جاش رو اینه و صفا بکار
اما ب این راحتی هم نیست باید مثل صبح جنون کنی ک از تاریکی بیرون بیای،چاک بدری،خونی شی(شفق)تا از ظلمت ،سفیدی بیاری
و.... -
بچها میشه سوال ۸۰انسانی رو حل کنید؟
https://forum.alaatv.com/user/mahed
برای من اعشاری میشه -
romisa سلام
خوبم اره خودمو مرخص کردم خبرم اینه ک سوراخ سوراخ شدم اونم چ جوررررررررر ت وقتی دیه رفتی بیمارستان انشالله ب 2 بار ازمایش رضایت بده دردو دل یک بیمار دیه برام رگی نمونده -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Hïïss
خدا بد نمیده 2 روزی مهمون بیمارستان بودم رفتمو روحشونو شاد کردم امدم
اره خودم ویرایشش کردم،متاسفانه اصطلاح عامیانس..
بخاطر اون معده درده؟؟؟؟
آتیش بسوزون در هرحالتی -
romisa
بیدل جز محدود و تقریبا تنها شاعریه ک باز بینی اشعار نداشته!و کسی بوده ک هیچوقت توی علوم فلسفیش شک نکرده
این یعنی واسه قافیه کلماتو نچیده!!
و پر بوده از علوم مختلف...
چیزی ک توی شعراش هست،ی استفاده ی نمادی زیاد و استعاره های زیاده....
اون همیشه شعراشو واقعی کرده،اگ میخوای بفهمی تداعی کن شعرشو و نتیجه بگیر....
مثلا منظور از چشم ب پا دوختن چیه؟!نگاه کردن ب پایین؟!یا واقعا چشممو بذورم ب مچ پام مثلا؟!خب خاصیت اینکار چیه؟!
عه بعد میفهمی اینطور دام ها رو میتونی ببینی...بیدل عاشق رمزی حرف زدن بوده،و تخللص اولیه اش هم«رمزی»بوده...
مثل ی معمای شیرین کلماتشو کنارهم بچین معنی کن -
@Hïïss اقا شیلنگ کرده بودن تو حلقم درش نمیاوردن من هی گریه اینا میگفتن نه دگتر دسستور داده بمونه تا کیسه پر شه
بعدش دختر عمه ام پرستار سی سی یوست امد پیشم سر بزنه
منم حالم بدجور بد بود اقا اون وسط اینا فکر میکردن من خودکشی کردم قرص مرص خوردم برا همون خون باالا میارمن فهمیدم اقا من هی قسم بخدا هیچکاری نکردم اینا میگفتن ن تو داری انکار میکنی این باعث شد فککنم 10 بار ازمایش گرفتن فهمیدن واقعا من خودکشی نکردم
-
romisa
بیدل جز محدود و تقریبا تنها شاعریه ک باز بینی اشعار نداشته!و کسی بوده ک هیچوقت توی علوم فلسفیش شک نکرده
مثلا منظور از چشم ب پا دوختن چیه؟!نگاه کردن ب پایین؟!یا واقعا چشممو بذورم ب مچ پام مثلا؟!خب خاصیت اینکار چیه؟!
عه بعد میفهمی اینطور دام ها رو میتونی ببینی...بیدل عاشق رمزی حرف زدن بوده،و تخللص اولیه اش هم«رمزی»بوده...
romisa
@Hïïss اقا شیلنگ کرده بودن تو حلقم درش نمیاوردن من هی گریه اینا میگفتن نه دگتر دسستور داده بمونه تا کیسه پر شه
بعدش دختر عمه ام پرستار سی سی یوست امد پیشم سر بزنه
منم حالم بدجور بد بود اقا اون وسط اینا فکر میکردن من خودکشی کردم قرص مرص خوردم برا همون خون باالا میارمن فهمیدم اقا من هی قسم بخدا هیچکاری نکردم اینا میگفتن ن تو داری انکار میکنی این باعث شد فککنم 10 بار ازمایش گرفتن فهمیدن واقعا من خودکشی نکردم
-
ققنوس بلا ای بلا دختر مردمِ کی بودی توووو؟؟؟
لاناتیِ شاخ..
حالا امیدوارم کاری کرده باشی تا منم چندماه دیگه از اون لباس بپوشم
در جریانیکه... -
واقعا دلم برای دریا تنگ شده
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
یه دوش بگیر پس
ممنون منم خوبمگرفتم خیلی وضعیتم اول بد بوود اما شکر ک بدتر نشد
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واقعا دلم برای دریا تنگ شده
حالا نه اینکه شما دخترا میتونین شنا کنین؟ ..واسه همین تنگ شده؟!
گرچه ما قدیما بچه بودیم زیاد میرفتیم اورمیه...البته بعد یه مدت طولانی که رفته بودیم همش خشک شده بود...همش بیابون بود
-
@Hïïss
امارم خوب نیست،ریاضی هرمبحثی داشتی میتونم ج بدم
romisa
اعتقاد هوش اکتسابیه،و اگ تشبیه اش کنم ب نقاطی از اول ی کوه تا نوک کوه،هوش ارثی اختلاف فاصله ی دو میلمتری با ی هوش معمولیه!!!با بقی این راه هزار کیلومتری اکتسابیه