هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa
گوگل؛
عقل دوم یا
عقل بالملکه ؛عقلی است که از مرحلة بالقوه بودن فراتر آمده و مفاهیم و معانی و قضایای اولی و بدیهی را ادراک می کند، صاحب عقل بالملکه توانایی تربیت، استدلال و حرکت به سوی مجهولات نظری را داراست.نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival
حاجی من عقل دومم فک کنم زیادی خوبه ینی!
هی همش بیکار بام یا نباشم همش تو افکار فلسفی و شبه ماوالبیعه مستغرق امچشمه های حکمت و تدبیر ام زیاد فوران میکنه گاهی ...ولی قطره ای از حکمت هامو به زبان میارم..همش خاموشی پیشه میکنم
میگم راهی واسه تست کردنش هست؟!
-
revival
ببینید مثلا می گفت توو یه جمله مفهوم کناییشو نمیگیری
دلیلشو می پرسی
به اون همونطوری نگاه می کنی که هست:/
خودمم نفهمیدم چی گفت:| -
revival
حاجی من عقل دومم فک کنم زیادی خوبه ینی!
هی همش بیکار بام یا نباشم همش تو افکار فلسفی و شبه ماوالبیعه مستغرق امچشمه های حکمت و تدبیر ام زیاد فوران میکنه گاهی ...ولی قطره ای از حکمت هامو به زبان میارم..همش خاموشی پیشه میکنم
میگم راهی واسه تست کردنش هست؟!
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@همون-جک-گنجیشکه
همینکه همیشه فوران میکنی و مارا بی نصیب نمیذاری کافیه شیختست نمیخواد
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نیم ساعته دارم یه pdf اپلود میکنم همش فقط 50% اش اومده
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط ٍeAtShItDiE انجام شده
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@همون-جک-گنجیشکه
همینکه همیشه فوران میکنی و مارا بی نصیب نمیذاری کافیه شیختست نمیخواد
گفتم شاد نبوغ فسلفی ام علم فلسفه رو دگرگون کرد
شهرتم جهانی شده لا مصب!...از کجا میشناسی منو ؟! -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط Acola انجام شده
خودت را تمام نکن
برایِ کسانی که ظاهراً رفیقند و باطناً ، رقیب !
کسانی که هیچ اعتباری به حرف هایشان نیست .
تمامت را برایِ خودت نگه دار .
من آدم هایِ این حوالی را خوب می شناسم
از معما و مشغولیتِ ذهنی بیزارند ...
آمده اند خودت را برایشان حل کنی تا با خیالِ راحت بروند ...
عمیق باش
عجیب باش
شبیهِ بِرمودایی ناشناخته
که در گردابِ ابهام ، غرقت می کند !
حواست باشد
آدم هایِ اینجا ، بدجور تنوع طلب و کنجکاوند
فقط دنبالِ اکتشافاتِ تازه می گردند !#خودت برای خودت باش؛)
#عکس امروز بعد امتحان از حیاط دانشگاه گرفته شده:) -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ روزای گندیع تا کنکور
:disappointed_but_relieved_face:
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام به همه من اومدممم بازگشت با شکوهمو به شما و تمامی مسلمین جهان و اینا تبریک میگم
میدونم روزای خوبی نیس من پاشدم اومدم:/میدووووونم یه هفته مونده ولی دیگه فقط همین یه هفته رو طاقت نیوردم داشتم از دلتنگی میمردممم -
سلام به همه من اومدممم بازگشت با شکوهمو به شما و تمامی مسلمین جهان و اینا تبریک میگم
میدونم روزای خوبی نیس من پاشدم اومدم:/میدووووونم یه هفته مونده ولی دیگه فقط همین یه هفته رو طاقت نیوردم داشتم از دلتنگی میمردمممنوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میدونم روزای خوبی نیس من پاشدم اومدم:/میدووووونم یه هفته مونده ولی دیگه فقط همین یه هفته رو طاقت نیوردم داشتم از دلتنگی میمردممم@m__sadra__b
کجاییییییییییییییییییییییییییییییی؟ -
میدونم روزای خوبی نیس من پاشدم اومدم:/میدووووونم یه هفته مونده ولی دیگه فقط همین یه هفته رو طاقت نیوردم داشتم از دلتنگی میمردممم -
واااااااااایییییییییییییییی
ببین کی اینجاست
دلم واست یه ذرع شده بود
سلاااام خووبی؟؟ :face_savouring_delicious_food:
marzyeh78نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس جیییییییییییغ سلاااااااااااامممممم
خوبی عزیزم؟دلم واستون خیلی تنگ شده بود ممنون بیادم بودین پیامتو همین الان خوندم تو چتم نبودی دیگه میخواستم بیام پی ویت...ممنون واسه اینکه بیادم بودی و استقبال الان و قلبای خوشگلت مهربونم -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
اکالیپتوس جیییییییییییغ سلاااااااااااامممممم
خوبی عزیزم؟دلم واستون خیلی تنگ شده بود ممنون بیادم بودین پیامتو همین الان خوندم تو چتم نبودی دیگه میخواستم بیام پی ویت...ممنون واسه اینکه بیادم بودی و استقبال الان و قلبای خوشگلت مهربونمنوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام ( :
خوب هستین ؟
marzyeh78 -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آسمان ِ آبی
خبر از حروف الفبا ندارید؟! -
سلام ( :
خوب هستین ؟
marzyeh78نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b سلام اقا صدرااا:) ممنونم شکرشما خوبی؟
من نبودم جا زیاد بود خوش گذشت؟ -
آسمان ِ آبی
خبر از حروف الفبا ندارید؟!نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
خبر از حروف الفبا ندارید؟!چند هفته پیش..
گفت نمیاد ولی مگه دست خودشه ؟ : /
میارمش abcc
@