هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mriaw فکر میکردم کنترل شده میایی الان خیلی بهتر شدم کنترل شده هس 
- 
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: از اون شباست که زیادی شبه ب قول فردوسی 
 شبی چون شبان روی شسته به قیر
 نه کیوان پیدا نه نمیدونم چی نه تیر  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: از اون شباست که زیادی شبه ب قول فردوسی 
 نه کیوان پیدا نه نمیدونم چی نه تیر  چیجوری این همه شعر حفظی؟ 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: از اون شباست که زیادی شبه ب قول فردوسی 
 نه کیوان پیدا نه نمیدونم چی نه تیر  چیجوری این همه شعر حفظی؟ 
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mriaw این ی هفته رم کنترل کنی بعدش تمومه چیش تمومه دقیقا؟باز اول مرداد باید شروع کنیم :| 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: میبینی اینو گوگولی  با این کله ی قشنگش کجاش گوگولیه لعنتی    
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: میبینی اینو گوگولی  با این کله ی قشنگش کجاش گوگولیه لعنتی    
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival   
 تو مو میبینی و من اَبروپیچشش رو کی میبینه    revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival   
 تو مو میبینی و من اَبروپیچشش رو کی میبینه    اتو کشیده پیچش نداره دیگه   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️