هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi
خیلی خیلی در موردش فکر و بحث کردم که ماهیت اراده چیه منشاش چیه عامل از بین رفتنش چیه و... هنوز به چیز قانع کننده ای نرسیدم@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
خیلی خیلی در موردش فکر و بحث کردم که ماهیت اراده چیه منشاش چیه عامل از بین رفتنش چیه و... هنوز به چیز قانع کننده ای نرسیدمعامل نابودکنندشو من بگم؟!
فقط اخراج میشم حیف -
revival چه نصیحت و جمله نابی میخواین؟! در چه زمینه ای؟ شاخه اشم بگین؟ نظر داخلی باشه یا منسوب به اهل فرنگ؟ طولانی باشه یا کوتاه؟ کوتاه باشه اگه خیلی کوتاه یا متناسب؟ توی جمله هه کلمه ی فرنگی باشه یا نه همش ناب فارسی؟
پ.ن: فعلا همینا یادمه -
اکالیپتوس
یادم رفت بگم
به نظرم گاهی خیلی خانومانهرفتار می کنی و کلا اجتماعی هستی
یعنی رفتارت کلا همون افکار عمومیه انجمن محسوب میشهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
یادم رفت بگم
یعنی رفتارت کلا همون افکار عمومیه انجمن محسوب میشهسااارا اینو توضیییح بده من اینو تا حالا نشنیده بودم خو ینی چی
-
revival چه نصیحت و جمله نابی میخواین؟! در چه زمینه ای؟ شاخه اشم بگین؟ نظر داخلی باشه یا منسوب به اهل فرنگ؟ طولانی باشه یا کوتاه؟ کوتاه باشه اگه خیلی کوتاه یا متناسب؟ توی جمله هه کلمه ی فرنگی باشه یا نه همش ناب فارسی؟
پ.ن: فعلا همینا یادمه -
فاطمه تو دعوایی هستی بعد یکی به پرت بپیچه پرپر میشه
خیلی بیحوصله ای اغلب
بعد یکمم اهل جرو بحثی الکی
ققنوس -
revival @Amir-Bernousi اساتید بزرگ
امیدوارم بپذیرید
حس میکنم شما دوتا فقط ب دوستای خودتون و ادمای ک میشناسید اهمیت میدید توجه میکنید -
امیدوارم بپذیرید
حس میکنم شما دوتا فقط ب دوستای خودتون و ادمای ک میشناسید اهمیت میدید توجه میکنیددر این مورد من با دهه 80یا زیاد جور نیستم
تو یه گروه یه بحثی شد :|
سعی میکنم ارتباط برقرار کنم :|
ققنوس -
@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
marylb
خیلی راحت نه میگی
قدرت نگفتنت بالاست
دلسوزی
نوبت توعهاینا هیچکدوم عیب نیست
اخه عیباشو نمیدونم
️
-
امیدوارم بپذیرید
حس میکنم شما دوتا فقط ب دوستای خودتون و ادمای ک میشناسید اهمیت میدید توجه میکنید -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امیدوارم بپذیرید
حس میکنم شما دوتا فقط ب دوستای خودتون و ادمای ک میشناسید اهمیت میدید توجه میکنیدتو جای دخترم بودی...
-
در این مورد من با دهه 80یا زیاد جور نیستم
تو یه گروه یه بحثی شد :|
سعی میکنم ارتباط برقرار کنم :|
ققنوس -
اکالیپتوس
یادم رفت بگم
یعنی رفتارت کلا همون افکار عمومیه انجمن محسوب میشهسااارا اینو توضیییح بده من اینو تا حالا نشنیده بودم خو ینی چی
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
یادم رفت بگم
یعنی مطابق اجتماع و انسانیت و اینا...
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امیدوارم بپذیرید
حس میکنم شما دوتا فقط ب دوستای خودتون و ادمای ک میشناسید اهمیت میدید توجه میکنید
️