هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zrex اعدام در ملا عامم که دیگه واویلا
محدودیت سنی نداره که باعث میشه به بچه ها اسیب وارد شه
خشونت عادی میشه
تو یکی از شهرای ایران یه بچه با دوستش اعدام میبینن میخوان شبیه سازی کنن یکیشون میمیره
سنگسارم که واقعا به شدت وحشیانه و دور از انسانیت به شدتتتZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خشونت عادی میشه
تو یکی از شهرای ایران یه بچه با دوستش اعدام میبینن میخوان شبیه سازی کنن یکیشون میمیره
سنگسارم که واقعا به شدت وحشیانه و دور از انسانیت به شدتتتطرف ب ی بچه ی ۲ساله تجاوز کزده کشتش،انسان بوده ک ما رعایتشو کنیم؟!
متناسب با عملش جواب گرفته -
از ای بحثا خوشم نمیاد
-
از ای بحثا خوشم نمیاد
-
Zrex آسیب میبینه؟
میدونی خونواده ی اون بچه چی میکشن!
بنظر اینا اعدامم واسشون کمه!آسمان ِ آبی اقا من میگم طرفو ازاد کنن؟
جلوگیری از اسیب بیشتر مد نظره -
ی جایی طرفو اعدام کنی هم ادم نمیشه..
ما این همه اعدام کردیم.. قاتل اتنا قاتل بنیتا... بدتر شد و بدتر... اعدام کنن اما نگذرن.. بگردن ریشه رو درمان کنن همین.. -
revival حبس ابد وصیقه نداره
اون فرد یه فرد بی مسئولیته خانوادش گناهی نداره
خانواده مقتولم اسیب دیده هدف جلوگیری از اسیب بیشترهZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خانواده مقتولم اسیب دیده هدف جلوگیری از اسیب بیشترهجلوگیری از اسیب بیشتر حکم بازدارندگیه!!!
اسید باشی تا حکمش شد اعدام دیگ کسی جرئت نکرد!و دراخر بحث:خدا اعلم تر از ما بوده ک این احکامو داده
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خشونت عادی میشه
سنگسارم که واقعا به شدت وحشیانه و دور از انسانیت به شدتتتطرف ب ی بچه ی ۲ساله تجاوز کزده کشتش،انسان بوده ک ما رعایتشو کنیم؟!
متناسب با عملش جواب گرفته -
revival اهان پس بحث شما اینکه مثل یارو باشید؟
چرا از یه زاویه دیگه نگا نمیکنید؟من از طرف حمایت نمیکنم از خانواده بی گناهش حمایت میکنمZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چرا از یه زاویه دیگه نگا نمیکنید؟من از طرف حمایت نمیکنم از خانواده بی گناهش حمایت میکنمخیلی هاشون حتی به خانوادشون رحم نکردن...
اونی ک شیشه میکشه بچشو سر میبره خانواده میفهمه مگ.. -
خانواده مقتولم اسیب دیده هدف جلوگیری از اسیب بیشترهجلوگیری از اسیب بیشتر حکم بازدارندگیه!!!
اسید باشی تا حکمش شد اعدام دیگ کسی جرئت نکرد!و دراخر بحث:خدا اعلم تر از ما بوده ک این احکامو داده
-
آسمان ِ آبی اقا من میگم طرفو ازاد کنن؟
جلوگیری از اسیب بیشتر مد نظرهآسیب؟
اگه اینجوری باشه که فردا هر عوضی از خدابی خبری هر غلطی دلش بخواد میکنه و ....
زیادی ملایم داری به قضیه نیگاه میکنی بنظرم!
Zrex -
وقتی جزایی در کار نباشه از آسیب بیشتر جلوگیری نمیشه فقط یه حالت gta طور به وجود میاد . بعضی چیزا باید اونقدر جزاش زیاد باشه که طرف بدونه حتی یکبار هم مجاز به انجامش نیست جرمایی مثل قتل و تجاوز چی میتونه عامل بازدارندشون باشه؟
درسته تربیت و آموزش یه طرف قضیه ست اما انسان کاملا آزاده تو تصمیم گیری و یه پزشک میتونه معتاد باشه پس هر کسی میتونه خلاف آموزشش عمل کنه -
چرا از یه زاویه دیگه نگا نمیکنید؟من از طرف حمایت نمیکنم از خانواده بی گناهش حمایت میکنمخیلی هاشون حتی به خانوادشون رحم نکردن...
اونی ک شیشه میکشه بچشو سر میبره خانواده میفهمه مگ.. -
چرا از یه زاویه دیگه نگا نمیکنید؟من از طرف حمایت نمیکنم از خانواده بی گناهش حمایت میکنمZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چرا از یه زاویه دیگه نگا نمیکنید؟من از طرف حمایت نمیکنم از خانواده بی گناهش حمایت میکنمهرکسی باید بدونه هرکاری بازخوردی داره متناسب با عملش،من اگ الان ی هفته ب کنکوره و اینجا چرت میگم باید بدونم ک نتیجشو میبنم و خودممم دارم انتخاب میکنم!
خودتو بذار جای خانواده ای ک ی پسر الاف و پولدار و بی عار میزنه خدای نکزده یکی از خانواده رو میکشه،اونوقتم همین حرفو میزنی؟! -
آسیب؟
اگه اینجوری باشه که فردا هر عوضی از خدابی خبری هر غلطی دلش بخواد میکنه و ....
زیادی ملایم داری به قضیه نیگاه میکنی بنظرم!
Zrexآسمان ِ آبی آسیب به فرد بی گناه منظورمه نه خود فرد
-
وقتی جزایی در کار نباشه از آسیب بیشتر جلوگیری نمیشه فقط یه حالت gta طور به وجود میاد . بعضی چیزا باید اونقدر جزاش زیاد باشه که طرف بدونه حتی یکبار هم مجاز به انجامش نیست جرمایی مثل قتل و تجاوز چی میتونه عامل بازدارندشون باشه؟
درسته تربیت و آموزش یه طرف قضیه ست اما انسان کاملا آزاده تو تصمیم گیری و یه پزشک میتونه معتاد باشه پس هر کسی میتونه خلاف آموزشش عمل کنه -
چرا از یه زاویه دیگه نگا نمیکنید؟من از طرف حمایت نمیکنم از خانواده بی گناهش حمایت میکنمهرکسی باید بدونه هرکاری بازخوردی داره متناسب با عملش،من اگ الان ی هفته ب کنکوره و اینجا چرت میگم باید بدونم ک نتیجشو میبنم و خودممم دارم انتخاب میکنم!
خودتو بذار جای خانواده ای ک ی پسر الاف و پولدار و بی عار میزنه خدای نکزده یکی از خانواده رو میکشه،اونوقتم همین حرفو میزنی؟! -
آسمان ِ آبی آسیب به فرد بی گناه منظورمه نه خود فرد
Zrex
این آسیب نیست!حکم مرگو داره واسه طرف!