هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@MaryaM-_-Sh ممنون
لطف داری
پلنر آسونه یه کادر بکش حتی کج باشه هم قشنگ میشه کنارشم چن تا گل بکش رنگی رنگیش کن خود به خود خوب میشهنوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo
واسه ی ادم بی هنر مث من خیلی سخته اما سعی میکنم
-
شیمی 31 سنجش اسون نبوده بچه ها؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
:| ؟ -
ققنوس
فکر کن اونوقت این اعدامه نبود!!!..........نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی بازم تاثیر نداشت چ باشه چ نباشه خصلت ادما اینه چون جامعه ای درستی نداریم ت ایران و ت کل جهان اعدام جلوی هیچی نمیگره ب نظرم
-
آسمان ِ آبی
سلام خوبی عزیزم؟؟؟دندونت بهتره؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Mahbube سلاممم
همین نیم ساعت پیش یدونه کپسول خوردم
دیگه عادت کردم بهش...
تو خوبی؟ اوضاع رو به راهه؟ -
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://www.instagram.com/p/BzQuq8xn8dq/?utm_source=ig_web_copy_link ماشالله سلبریتیا دارن هنراشونو رو میکنن
-
@zedtwo خسه نباشع
-
@Dr-Mahbube ممنون
-
@Dr-Mahbube سلاممم
همین نیم ساعت پیش یدونه کپسول خوردم
دیگه عادت کردم بهش...
تو خوبی؟ اوضاع رو به راهه؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
خب بازم خداروشکر انشالله بهترباشی
عی خوب که ....چه عرض کنم ...
دعا یادت نداره اجی جان -
آسمان ِ آبی بازم تاثیر نداشت چ باشه چ نباشه خصلت ادما اینه چون جامعه ای درستی نداریم ت ایران و ت کل جهان اعدام جلوی هیچی نمیگره ب نظرم
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس
من چرا نمیتونم شما هشتادیا رو قانع کنم : /
فاطمه جانم خیلییی خیلییی فرق میکنه
خیلی خیلییییییییییی -
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zedtwo
خواهش
واقعا بی نظیرن -
آسمان ِ آبی انقد اعدام شده عبرت نشده امار بالا رفته بازم قتل میشه اعدام میشه و تکرار میشه بحث فایده ای نداره چ با اعدام چ بی اعدام امار جنایات داره میره بالا
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی انقد اعدام شده عبرت نشده امار بالا رفته بازم قتل میشه اعدام میشه و تکرار میشه بحث فایده ای نداره چ با اعدام چ بی اعدام امار جنایات داره میره بالا
اتفاقا چون مجازات نمیشن اینه وضع
طرف مفسد اقتصادی زده نصف ملتو له کرده،چپ و راست میخنده،تا حکم اعدام چندنفرشون امد دانستن جدیه پا پس کشیدن
اگ قاطعانه برخود شه امار انقدر بالا نمیره،طرف نمیترسه،میگ بذار اینو اینکارش کنم بابا بالاخره قانوننه و هزار سوراخ... -
@Amir-Bernousi
:| ؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi بله آسون بود.
من نخونده 70وخورده ای زدم خیلی ساده بودن -
آسمان ِ آبی
خب بازم خداروشکر انشالله بهترباشی
عی خوب که ....چه عرض کنم ...
دعا یادت نداره اجی جاننوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Mahbube
حال دلت همیشه خوب : ) -
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب خوس
اما خیلیم نگیم اعدام کنید اعدام نکنید
خدا میدونه تو اون شرایط خودم چیکار کنیم
خداواسه هیچ کس اون روز رو نیاره
اما از دس دادن عزیز اینقدر سخته اسیب ب جامعه یادت میره:-) -
@Dr-Mahbube
حال دلت همیشه خوب : )نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
ممنون عزیزم و همچنین
سطح ازمون کانون چجوری بود؟ -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اتفاقا چون مجازات نمیشن اینه وضع
طرف مفسد اقتصادی زده نصف ملتو له کرده،چپ و راست میخنده،تا حکم اعدام چندنفرشون امد دانستن جدیه پا پس کشیدن
اگ قاطعانه برخود شه امار انقدر بالا نمیره،طرف نمیترسه،میگ بذار اینو اینکارش کنم بابا بالاخره قانوننه و هزار سوراخ... -
ققنوس
من چرا نمیتونم شما هشتادیا رو قانع کنم : /
فاطمه جانم خیلییی خیلییی فرق میکنه
خیلی خیلییییییییییینوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی نمیدونم
-
آسمان ِ آبی
ممنون عزیزم و همچنین
سطح ازمون کانون چجوری بود؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Mahbube
افتضاح تر از افتضاح تر از افتضاح : // -
@Dr-Mahbube
افتضاح تر از افتضاح تر از افتضاح : //نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Dr-Mahbube
افتضاح تر از افتضاح تر از افتضاح : //ی افتضاح تر دیگ اضافه کن کمه