هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی 
 چشه واقعا این قلم چی؟
 یکم دیکه فک کنم زیادی شورشو دراورده@Dr-Mahbube 
 هیچی داره عقده هاشو خالی میکنه
- 
.... 
- 
Zrex 
 راستی یه سوال
 گفتی کسایی که قاتل هستن رو به حبس ابد محکوم کنیم .. اونوقت توی زندان دیگه قتل آزاده؟@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Zrex 
 راستی یه سوال
 گفتی کسایی که قاتل هستن رو به حبس ابد محکوم کنیم .. اونوقت توی زندان دیگه قتل آزاده؟عالییی بود 
- 
@Dr-Mahbube 
 هیچی داره عقده هاشو خالی میکنهآسمان ِ آبی 
 موفق بااشی انشالله...
- 
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival این ی مورد ک خیلی عادی شده  چون اجرا نمیشه،پدرم میگفت اویل انقلاب دست دزد رو قطع میکردن(با شرایش؛از روی نیاز نباشه و...)ی دونه دزدی نبود.... 
 الان از پارک میگرنش پول میذاره جیب مامور ب پاسگاه نرسیده ازاد میشه revival توی عربستان این قانون هست 
- 
revival 
 چیز مهمی نبود..
- 
revival 
 اره با همون تفنگ اب پاشا لابد : /
- 
revival 
 اره با همون تفنگ اب پاشا لابد : /آسمان ِ آبی 
 نه بهشون سوالات ۹۷رو میدادم بزور بخورن سلولز اوردوز کنن سلولز اوردوز کنن  
- 
آسمان ِ آبی 
 نه بهشون سوالات ۹۷رو میدادم بزور بخورن سلولز اوردوز کنن سلولز اوردوز کنن  revival 
 فکر نکنم با خوردن کاغذ کسی اوردوز کنه 
 امتحانش مجانیه 
- 
revival 
 فکر نکنم با خوردن کاغذ کسی اوردوز کنه 
 امتحانش مجانیه آسمان ِ آبی 
 چندشب پیش کیک واسه خودم درست کردم نمیدونستم باید نازک بزنی تا بیکینگ پودر اونو پُفش بده نمیدونستم باید نازک بزنی تا بیکینگ پودر اونو پُفش بده
 هی بیکینگ پودرو زیاد کزدم کیکو ک خوردم بزور ب دکتر رسیدم،گفت بیکینگ پودر اوردوز کردی کیکو ک خوردم بزور ب دکتر رسیدم،گفت بیکینگ پودر اوردوز کردی 
 جدیمیگما گفت ینوع مسمویته گفت ینوع مسمویتهاین کلمه یاوردوز هم از اون شب از دهن من نیفناده  خدادخیرش بده کلمه ی به دردبخوری انداخت یادم خدادخیرش بده کلمه ی به دردبخوری انداخت یادم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

️
️