هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها تو عربی
منادا ، حال، تمییز ، مفعول مطلق ، مفعول فیه کدوم یکی از این مبحثا هرساله تو کنکور ازش سوال میاد؟؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival خب عمرا درو باز کنه یگانه ولی اینا گزینه های خوبی هستن ؟"نیستن؟"
وای فاطمه یه جوریه قیافش
کاش اصن جواب نمیدادم -
بچه ها تو عربی
منادا ، حال، تمییز ، مفعول مطلق ، مفعول فیه کدوم یکی از این مبحثا هرساله تو کنکور ازش سوال میاد؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohadesehhhh جواااااب بدددددددددینننننننن
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اولا اینا گداهای آس و پاسن ک صدطور له شدن و جرئت کاری ندارن،دوما اگرم داشته باشن این رفتار شک برانگیزتره
برو با اعتماد ب نفس و شجاعت درو بازکن پولو بده بیا -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اون الان نگرانته میگه چی شده یعنی نکنه گاز گرفتش
الانه ک از در بکشه بالا
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival خب عمرا درو باز کنه یگانه ولی اینا گزینه های خوبی هستن ؟"نیستن؟"
وای فاطمه یه جوریه قیافش
کاش اصن جواب نمیدادمنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
باز خوبه ت خونه ای من ی بار ت خیابون دیونه هم بهم گیر داده بود سر ظهر بود سرویسم نیومده بود دنبالم وقتی دستشو دراز کرد کیفمو بگیره نمیدونی چطوری فرار کردم اخرشم ت خیابون ی اقاهه نجاتم داد
-
بچه ها تو عربی
منادا ، حال، تمییز ، مفعول مطلق ، مفعول فیه کدوم یکی از این مبحثا هرساله تو کنکور ازش سوال میاد؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohadesehhhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها تو عربی
منادا ، حال، تمییز ، مفعول مطلق ، مفعول فیه کدوم یکی از این مبحثا هرساله تو کنکور ازش سوال میاد؟؟؟؟؟همشو باید بخونی : /
-
بچه ها تو عربی
منادا ، حال، تمییز ، مفعول مطلق ، مفعول فیه کدوم یکی از این مبحثا هرساله تو کنکور ازش سوال میاد؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohadesehhhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها تو عربی
منادا ، حال، تمییز ، مفعول مطلق ، مفعول فیه کدوم یکی از این مبحثا هرساله تو کنکور ازش سوال میاد؟؟؟؟؟منصوبات معمولا ۴ پنج سوالی داره
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط mohadesehhhh انجام شده
خب یکیش ک خیلی مهمه و هرساله ازش تست میاد کدومه ؟؟؟
-
اولا اینا گداهای آس و پاسن ک صدطور له شدن و جرئت کاری ندارن،دوما اگرم داشته باشن این رفتار شک برانگیزتره
برو با اعتماد ب نفس و شجاعت درو بازکن پولو بده بیانوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival
بابا این فک کنم از دیوونه خونه فرار کرده -
revival
بابا این فک کنم از دیوونه خونه فرار کردهنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی کی
-
revival
بابا این فک کنم از دیوونه خونه فرار کردهنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی برو ایفون رو بکش ولی همون روشایی ک گفتم خوبن
-
آسمان ِ آبی
باز خوبه ت خونه ای من ی بار ت خیابون دیونه هم بهم گیر داده بود سر ظهر بود سرویسم نیومده بود دنبالم وقتی دستشو دراز کرد کیفمو بگیره نمیدونی چطوری فرار کردم اخرشم ت خیابون ی اقاهه نجاتم داد
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس
وای من سکته رو زدم -
revival
بابا این فک کنم از دیوونه خونه فرار کردهنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
اگ من ی سارق بودم و ایفون یکی رو میزدم و ی دختر ورمیداشت و و یعدشم قطع میکرد و دیگ نمیومد میفهمیدم هم تنهاس هم ترسیده
پس هماهنگ میکردم یکساعت دیگ بیان دزدی خونه
ستاد رعب و وحشت -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واااای چی کنمممممممممم
-
سلام
-
ققنوس
وای من سکته رو زدمنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
اون لحظه ترسناکه بعدش خنده دار میشه
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohadesehhhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یکتاب جمع بندی عربی خیلی سبزهست،بگیرش بخونش کلعربی توی ۸۰صفحه س...هرکدومو توی دوصفحه عالی گفته...میتونی همشو بخونی؛)
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کن کشتنش
-
آسمان ِ آبی
اگ من ی سارق بودم و ایفون یکی رو میزدم و ی دختر ورمیداشت و و یعدشم قطع میکرد و دیگ نمیومد میفهمیدم هم تنهاس هم ترسیده
ستاد رعب و وحشتنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
ستاد رعب و وحشتزنگ میزنم به بابام