هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
تک تک سلول هام از لاکتیک اسید پر شده...خیلی خسته ام
-
@مالکولم-ایکس
داخل چای سیاهتون بهارنارنج بریزین و چای بهارنارنج بخورین:) یه چند ساعتی استراحت کنین
واسه ریکاوری عالیِdlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@مالکولم-ایکس
داخل چای سیاهتون بهارنارنج بریزین و چای بهارنارنج بخورین:) یه چند ساعتی استراحت کنین
واسه ریکاوری عالیِممنون ولی مشکل اینه که که من اصلا حتی نمیدونم بهار نارنج چی هست!
-
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@مالکولم-ایکس
واسه ریکاوری عالیِممنون ولی مشکل اینه که که من اصلا حتی نمیدونم بهار نارنج چی هست!
@HiGh-lEvEl
زمانی که درخت های نارنج (میوه ای شبیه به پرتقال ولی ترش مزه که غالبا کنار کوبیده و مشتقات دیگر کباب گذاشته میشه) شکوفه میزنن (توی بهار این اتفاق می افته) این شکوفه هارو یا میچینن یا از روی زمین جمع میکنن
به شدت معطر و خوشبو هستن
به شدت خاصیت آرامش دهندگی دارن
شما میتونین این بهارنارنج هارو از عطاری هم تهیه کنینحتا عکسشم ارامش دهندس:)
-
@HiGh-lEvEl
زمانی که درخت های نارنج (میوه ای شبیه به پرتقال ولی ترش مزه که غالبا کنار کوبیده و مشتقات دیگر کباب گذاشته میشه) شکوفه میزنن (توی بهار این اتفاق می افته) این شکوفه هارو یا میچینن یا از روی زمین جمع میکنن
به شدت معطر و خوشبو هستن
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@HiGh-lEvEl
به شدت معطر و خوشبو هستن
ملتفت شدم
متشکرم -
ازاینشهروادماشخستهشدم
-
@Mahed در زبان فارسی/واژهای پرکابرد املایی کنکور سراسری اخیر گفته است:
@Mahed در زبان فارسی/واژهای پرکابرد املایی کنکور سراسری اخیر گفته است:
pariaaa فک کنم به دردتون بخوره.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @Amir-Bernousi @moosavi21 revival @M-an dlrm آسمان ِ آبی @صنم78 @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
امیدوارم براتون گفید باشه..انصافا به درد من نمی خوره
کنکوری ها رو تگ کنید فقط
-
کسی اینجا فیلتر شکنی چیزی سراغ نداره تد گوگل پلی؟
مال کار نمیکنن -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جالبه
هرسه روی مسیر دایره ای خاص خودشون با سرعت خاصی میرن ولی چون نسبت ب هم سرعتشون فرق داره هربار ی شکل میسازن