هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
یبارم عربیا علامه حلی رو جابه جا زدم ... 
 منفی 33 هم تجربه جالبیه 
 @MaryaM-_-Sh@m__sadra__b وای خیلی دردناک هس:-\ 
- 
- 
@m__sadra__b وای خیلی دردناک هس:-\ من خدای روحیم کلی خندیدم فقط  
 @MaryaM-_-Sh
- 
نکته مثبتش این بود تو مدرسه فقط من صد زدم  
 @m__sadra__b@m__sadra__b اون لحظه نباید ب روخودت بیاری همش شانسی بوده  
- 
revival اوج بی انصافی نسبت ب اون همه برگه های اتاق تون هس:- 
 بنظرم این تصمیم سال اول کنکور باید میگرفتید ن الان:-\@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival اوج بی انصافی نسبت ب اون همه برگه های اتاق تون هس:- 
 بنظرم این تصمیم سال اول کنکور باید میگرفتید ن الان:-\جز عجز،سعی ناقص،چیزی نمیبرد پیش 
 افتادن است چون اشک،اطفال را دویدن
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تازه از الان شروع کرده برا کنکور..... 
 احتمالو مرور کرد
 کتابای زیست و شیمی رو ورق زد:)!!! revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تازه از الان شروع کرده برا کنکور..... 
 احتمالو مرور کرد
 کتابای زیست و شیمی رو ورق زد:)!!! چون فوتبالی نیستید مفهوم دقه نود رو شاید قبول نداشته باشید 
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنم
- 
@m__sadra__b اون لحظه نباید ب روخودت بیاری همش شانسی بوده  اینجوری حرص بچها بیشتر در میاد  
 بعد این ازمون تونستم از دبیر ادبیات معافیت بگیرم 
 @MaryaM-_-Sh
- 
من خدای روحیم کلی خندیدم فقط  
 @MaryaM-_-Sh@m__sadra__b کلاس ماهم همینطور بودیم 
 وای هیچ وقت یادم نمیره فیزیک اغلب افتاده بودن من شده بودم۱۸خدایی هرکی ازم میپرسید هیچی نمیگفتم
 میگفت۱۰شدم کل کلاس میخندیدیم هرچی کم تر بهتر 
- 
اینجوری حرص بچها بیشتر در میاد  
 @MaryaM-_-Sh
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تازه از الان شروع کرده برا کنکور..... 
 احتمالو مرور کرد
 کتابای زیست و شیمی رو ورق زد:)!!! چون فوتبالی نیستید مفهوم دقه نود رو شاید قبول نداشته باشید 
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنمکنکور فرق داره 
 @romisa1234
- 
هیچی  
 Zrex
- 
اینجوری حرص بچها بیشتر در میاد  
 @MaryaM-_-Sh@m__sadra__b   شانس چیا ک نمیکنه شانس چیا ک نمیکنه
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تازه از الان شروع کرده برا کنکور..... 
 احتمالو مرور کرد
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنم@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چون فوتبالی نیستید مفهوم دقه نود رو شاید قبول نداشته باشید @m__sadra__b @میلااد 
 بارسایی نیستن دیقه90 پاریس رو بچشن 
- 
 احتمالو مرور کرد
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنم@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تازه از الان شروع کرده برا کنکور..... 
 احتمالو مرور کرد
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنممنظورم نشدش نبود،نگید تازه سروع کرده واسه کنکور!!!کسی ریاضی میخواد مرور کنه زیست و شیمی ورق بزنه یعنی صدها ساعت قبلا خونده 
- 
کنکور فرق داره 
 @romisa1234
- 
یه پسرخاله ای هم دارم که تعداد هر گزینه رو بررسی کرده بود 
 مثلا میگفت دینی 25 تا سوال داره (نمیدونم چنتا داره) هر سال بین مثلا 6-8 تا گزینه 3 جواب شده
 سر کنکورش وقت کم اورده بود برا عمومیا همشو بر این اساس زد 
- 
 احتمالو مرور کرد
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنم@romisa1234 کنکور اصلا دقیقه نود نیس اصلا 
 کنکور یعنی تلاش درست تو راه درست
 کنکور یعنی شب بیداری
 تو دقیقه نو میشه درصد۴۰روک۵۰اما نمیشه کرد۱۰۰
- 
@Amir-Bernousi 
 مشکل شماها اینه غول ساختین ازش...
 کمالگرایی صفر یا صد
 خب دیگه از الان نمیشه بذا هفته اخرمو بسوزونم@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi 
 مشکل شماها اینه غول ساختین ازش...
 کمالگرایی صفر یا صد
 خب دیگه از الان نمیشه بذا هفته اخرمو بسوزونمغول نیست، ولی بیخیالش 
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تازه از الان شروع کرده برا کنکور..... 
 احتمالو مرور کرد
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنممنظورم نشدش نبود،نگید تازه سروع کرده واسه کنکور!!!کسی ریاضی میخواد مرور کنه زیست و شیمی ورق بزنه یعنی صدها ساعت قبلا خونده revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تازه از الان شروع کرده برا کنکور..... 
 احتمالو مرور کرد
 ولی خود من شبایی بوده ۱۲ شب امیدی به قبولی نداشتم ولی وقتی تا ۴ صب خوندم و نتیجشو دیدم اگه بالای ۱۸ نشم اعتراض می زنممنظورم نشدش نبود،نگید تازه سروع کرده واسه کنکور!!!کسی ریاضی میخواد مرور کنه زیست و شیمی ورق بزنه یعنی صدها ساعت قبلا خونده اره توو مدرسه 
 اره طی این ۴ سالی که هیچ سالیشو درست حسابی نخوند

ردپا
ردپا

️
️ ️
️