هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-

دلم براش تنگ شده بود :joy:
سلام سلام کی ماهه کی ستاره
من من من من
کی توی دستاش گل دوستی داره؟
من من من
کی صب تا شب خندون و مهربونه؟
من من من من
دلش پر از آبیِ اسمونه :joy: آسمان ِ آبی
من من من من -
خوار شوهرت چطوره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: dlrm
-
خوار شوهرت چطوره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: dlrm
-
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودش اینجاس ازش بپرس :joy: :joy:
@Fre-que-nce -
dlrm :relieved_face: :relieved_face: خودمو گرفتم مثلا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 به به چطوریایی خوابالو؟:face_with_tears_of_joy: :smiling_face:
خواب آلو کیه
من از جمله آدمایی ام کم خوابم امروز استثنا بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
خودش اینجاس ازش بپرس :joy: :joy:
@Fre-que-nceچه خودشم گرفته
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: dlrm -
ققنوس بیا ی کمک بده عروسمونو بتکونیم
من خودم میام وسط :joy: این کارا چیه :joy:
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس بیا ی کمک بده عروسمونو بتکونیم
من خودم میام وسط :joy: این کارا چیه :joy:
عروس ننر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
چه خودشم گرفته
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: dlrm -
چه خودشم گرفته
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: dlrmمیبینی تروخدا؟ :unamused_face: :joy:
میخوای بیام کمک بتوکونیمش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
dlrm -
میخوای بیام کمک بتوکونیمش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
dlrm@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrmنه ولش کن :joy: عمش میکنم فش بخوره :joy:
-
دلی پسره همسن منه
عروس خانومم همسن سحرِمونه
زندگی اینا چه شود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
dlrm -
dlrmنه ولش کن :joy: عمش میکنم فش بخوره :joy:
-
دلی پسره همسن منه
عروس خانومم همسن سحرِمونه
زندگی اینا چه شود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
dlrm -

جنس دلت از چیست که اصلا تنگ نمیشود... ❤️💔