هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 تو خوبی؟انبه بیار پوست بکن خورد کن بریز تو ظرف   
 بعذ خواهرم خیلی شیک همه رو ریخت رو فرش
 دیگ خودت بدون چ سی دارم  انبههههه 
 قتلش واجبه عینیههههه شما هم دوس دارین   وای اصلا ی ساعت دارم جیغ میزنم وای اصلا ی ساعت دارم جیغ میزنم   
 خواهرم دوس نداره میگه دلم خواست ریختم  مگه میشه کسی انبه دوس نداشته باشه  
 خوشبحالتون سهم اونم میخورین   @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 قتلش واجبه عینیههههه شما هم دوس دارین   وای اصلا ی ساعت دارم جیغ میزنم وای اصلا ی ساعت دارم جیغ میزنم   
 خوشبحالتون سهم اونم میخورین   اره به خدا مادر و خواهرم دوس ندارن  ️ ️ بله بله الان خوردم مزه فرش میداد   ️ ️
- 
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 تو خوبی؟الهی عبدلله عمر بکاست ولی عذر نخواست  
 عبداللهِ مغرووور    @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 عبداللهِ مغرووور     
 فعلا که بر نفسی می رود هزار ندامت   
- 
sonic در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo خوشا به حالت :| 
 حال اونم ندارم بلند بلند نمیخونم با چشم اینجوری مرور میشه 
- 
sonic در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo اصن این چن روز اصلش همینه . کاش منم یکم بجنبم :| من نمیتونستم دیگ پشت میز بشینم خسته شدم اومدم رو زمین دراز کشیدم کتاب گرفتم دستم 
 هرجور ک اذیتت نمیکنه بخون عزیزم
- 
sonic در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo اصن این چن روز اصلش همینه . کاش منم یکم بجنبم :| من نمیتونستم دیگ پشت میز بشینم خسته شدم اومدم رو زمین دراز کشیدم کتاب گرفتم دستم 
 هرجور ک اذیتت نمیکنه بخون عزیزم
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 عبداللهِ مغرووور     
 فعلا که بر نفسی می رود هزار ندامت   dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 عبداللهِ مغرووور     
 فعلا که بر نفسی می رود هزار ندامت   لعنت بر ندامت  
- 
@fatemeh_banoo کتابامو بردم ریختم تو هال جلو تلویزیون    
 من دیگه خیلی به راحتیم اهمیت میدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
کاش خوب تموم بشه این خستگیه از تنمون بره... 
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 خوشبحالتون سهم اونم میخورین   اره به خدا مادر و خواهرم دوس ندارن  ️ ️ بله بله الان خوردم مزه فرش میداد   ️ ️@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 خوشبحالتون سهم اونم میخورین   اره به خدا مادر و خواهرم دوس ندارن  ️ ️ بله بله الان خوردم مزه فرش میداد   ️ ️بهترین میوه ست  
 نوش جونتون

- 
- 
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 خوشبحالتون سهم اونم میخورین   اره به خدا مادر و خواهرم دوس ندارن  ️ ️ بله بله الان خوردم مزه فرش میداد   ️ ️بهترین میوه ست  
 نوش جونتون
   @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات:) 
 نوش جونتون
   ی هم درد پیدا کردم درزمینه انبه   
 اخه خداوکیلی انبه بوش بده !؟؟
 ن واقعا ممنونم دلتون نخواد حالا یهو مدیون بشم   
- 
sonic در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo آره فقط مامانم دو روزه داره تهدیدم میکنه :| 
 خدا بخیر کنه انشاالله بهترین ها رقم بخوره 
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

️
️