هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 واقعا؟؟؟خبرداری ازش؟؟؟دلم براش یه ذره شده نه تازه حرف نزدم باهاش انجمن کنکورم نمیرم  
- 
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 عهههه لیلی چطوری جانم ای بدک نیسم  
 بیخیالی به سر میبرم @لیلی79 منم    اماده ایی که؟؟؟ اماده ایی که؟؟؟
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 واقعا؟؟؟خبرداری ازش؟؟؟دلم براش یه ذره شده نه تازه حرف نزدم باهاش انجمن کنکورم نمیرم  
- 
@لیلی79 رمزشو فراموش کرده؟؟؟؟ ازش خبر داری؟؟؟؟ بش بگو سپیده میگه دلش واسش یه ذره شده بش بگو دل نگرانشم مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 رمزشو فراموش کرده؟؟؟؟ ازش خبر داری؟؟؟؟ بش بگو سپیده میگه دلش واسش یه ذره شده بش بگو دل نگرانشم آره رمزشو فراموش کرده رمز ایمیلشم فراموش کرده  
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 خونه پرادمه زنداییم ایناخالم اینا خب پ خدا صبرت بده  
- 
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 اهان.اگه باهاش حرف زدی بگو بیادحتما بچشم اگه حرف زدم باهاش حتما میگم  
- 
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 آره اگه تو نگی کجام خیلی خوب میشه...     یجوری میگی انگار من تو شیرازم همسایه دیوار به دیوارت    
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 خونه پرادمه زنداییم ایناخالم اینا خب پ خدا صبرت بده  
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 اهان.اگه باهاش حرف زدی بگو بیادحتما بچشم اگه حرف زدم باهاش حتما میگم  
- 
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud ممنونم.شماخوبین؟امروز عکس های قشنگ اوردینا امروز و امشب خوب نیستم به معنای تمام وجود 
 این عکسا رو هم بیشتر میزارم
- 
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud ای وای بر.چرا؟؟؟ناراحت شدم  تندرست باشین ان شاءالله 
 من برم
 یاعلی

ردپا
ردپا

️
️ ️
️