هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar سلام عزیزکم. 
 خستم کردن
 کدومش؟؟؟  تا تو باشی اونجا نری تا تو باشی اونجا نری
 همون ۱۱ نفهمیدم چه قراری؟؟؟؟؟؟؟    @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar سلام عزیزکم. 
 خستم کردن
 همون ۱۱ نفهمیدم چه قراری؟؟؟؟؟؟؟    تو ک نباشی وضعمون اینه 
 شبا قرار میزاریم میریم دوردور 
- 
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اینقد به همه گفتم الان وقت سرما خوردنه      
 آخرش خودم سرما خوردمچقددددددد منو مسخره کردی   
 ن آخه واقا الآن وقتشه تابستونو ک بزاریم کنار دم کنکوری آخه وقتشه تابستونو ک بزاریم کنار دم کنکوری آخه وقتشه  @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اینقد به همه گفتم الان وقت سرما خوردنه      
 ن آخه واقا الآن وقتشه تابستونو ک بزاریم کنار دم کنکوری آخه وقتشه تابستونو ک بزاریم کنار دم کنکوری آخه وقتشه  گرما از یه طرف آب و شربت خنکم نمیتونم بخورم دارم میمیرم    
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اینقد به همه گفتم الان وقت سرما خوردنه      
 ن آخه واقا الآن وقتشه تابستونو ک بزاریم کنار دم کنکوری آخه وقتشه تابستونو ک بزاریم کنار دم کنکوری آخه وقتشه  گرما از یه طرف آب و شربت خنکم نمیتونم بخورم دارم میمیرم    
- 
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar سلام عزیزکم. 
 خستم کردن
 شبا قرار میزاریم میریم دوردور @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar سلام عزیزکم. 
 خستم کردن
 شبا قرار میزاریم میریم دوردور الان بگم کوفتتون شه !    ولی من نمیگم ولی من نمیگم
 بی من خوش بگذره 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar سلام عزیزکم. 
 خستم کردن
 شبا قرار میزاریم میریم دوردور الان بگم کوفتتون شه !    ولی من نمیگم ولی من نمیگم
 بی من خوش بگذره 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 حالا خواب و خوراک درست و حسابی هم لابد نداری   
 امیدی ب زنده موندنت نیس آره خوب شد امضامو عوض نکردم    
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud شیخ! 
 این تیپی بهتون نمیاد 
 ما همون شیخ حرص درآر خودمونو میخوایمی اتفاق بدی افتاده حالم درهمه 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 توم دوروز دیه قاطی ما میشی 
 نیاران گالما چشم آب نمیخوره قاطی شما بشم  
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 حالا خواب و خوراک درست و حسابی هم لابد نداری   
 امیدی ب زنده موندنت نیس آره خوب شد امضامو عوض نکردم    
- 
@لیلی79 امضات ک موقع زنده بودنت هم بود   
 ن اینجوری نمیشه باید ی تاپیک بزنم برات مجمع فاتحه خوانی@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 امضات ک موقع زنده بودنت هم بود   
 ن اینجوری نمیشه باید ی تاپیک بزنم برات مجمع فاتحه خوانیخدا رحمتم کنه آدم خوبی بودم    
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 توم دوروز دیه قاطی ما میشی 
 نیاران گالما چشم آب نمیخوره قاطی شما بشم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️