کنکور 
-
سلام خسته نباشید دوستان عزیزم
ارزوی موفقیت برای همه تون دارم ..من علاوه بر کنکور تجربی کنکور هنر شرکت کردم... کسانی که قبلن یا امسال شرکت کردن یا اطرافیانشون شرکت کردن چن تا سوال داشتم ممنون میشم این تایپیکو کامل بخونید
کنکور هنر کنکور عملی داره من کنکور عملیشو هم شرکت کردم اما همراش گزینه ایی به اسم اموزش تربیت بدنی هم داشت زدم اونم شرکت کردم اما نمیدونم دقیق شرایطش چ جوریه اصلا قضیه ش چیه ممنون میشم در مورد اموزش تربیت بدنی کمکم کنید که من کنکور عملیش شرکت کردم هنگام تعیین رشته چیکار کنم و فقط از طریق رشته هنر میتونیم واسه این عملی تربیت بدنی شرکت کنیم؟؟ شرایط لازم واسه این عملی تربیت بدنی چیه؟؟سوال دیگه ایی که دارم واسه خود رشته عملیه هنره که وقتی شرکت کردیم اعلام نتایج عملی مونو کجا میتونیم دریافت کنیم
ممنونمم بابت کوچکترین کمکی که بم بکنید
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @ناظم @ناظم @همیار @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @M-an -
سلام
راستش متوجه نشدم کامل ولی اونایی که میدونم رو میگم
کنکور عملیش تیک میک نداره که از الان ببین میری کنکور میدی میای بعد قبل اعلام نتایج کنکور یه پیامک میاد که واسه یه سری رشته های خاص هنر باید عملی شرکت کنی عاغا این قدر وقت داری بیا سایت ثبت نام عملیش کن یه مبلغ فک کنم چهل تومنی هم میگیرن بعدش اینا قبل اعلام نتایجه بعدنا نتایج اینام اومد زمان امتحان ایناشو اعلام میکنن
بعد کارنامشم کنار همون کارنامه ی رشته ی اصلیت تو یه صفحه قابل مشاهدس نتیجه ی ازمون عملی اینام همش اس ام اس میدن تو سایت میزارن اعلام میشه
عمومیاش مث خودمونه اختصاصیا درک عمومی رياضي - فيزيک /ترسيم فني /خلاقيت تصويري و تجسمي /خواص مواد/درک عمومي هنر/خلاقیت موسیقی از اینا
پیشنهاد میکنم کنکور 96 و 97 رو تحلیل کنی اختصاصیاشم چون مطالب بی ربطه ولی پارسال شب ازمون من 96 رو تحلیل کردم خیلی کمکم کرد نخونده هم درصد گرفتم
بعدم اگه منظورت معلمیه هنره باید عملیه اموزش تصویری رو شرکت کنه
مداد رنگی -
سلام
راستش متوجه نشدم کامل ولی اونایی که میدونم رو میگم
کنکور عملیش تیک میک نداره که از الان ببین میری کنکور میدی میای بعد قبل اعلام نتایج کنکور یه پیامک میاد که واسه یه سری رشته های خاص هنر باید عملی شرکت کنی عاغا این قدر وقت داری بیا سایت ثبت نام عملیش کن یه مبلغ فک کنم چهل تومنی هم میگیرن بعدش اینا قبل اعلام نتایجه بعدنا نتایج اینام اومد زمان امتحان ایناشو اعلام میکنن
بعد کارنامشم کنار همون کارنامه ی رشته ی اصلیت تو یه صفحه قابل مشاهدس نتیجه ی ازمون عملی اینام همش اس ام اس میدن تو سایت میزارن اعلام میشه
عمومیاش مث خودمونه اختصاصیا درک عمومی رياضي - فيزيک /ترسيم فني /خلاقيت تصويري و تجسمي /خواص مواد/درک عمومي هنر/خلاقیت موسیقی از اینا
پیشنهاد میکنم کنکور 96 و 97 رو تحلیل کنی اختصاصیاشم چون مطالب بی ربطه ولی پارسال شب ازمون من 96 رو تحلیل کردم خیلی کمکم کرد نخونده هم درصد گرفتم
بعدم اگه منظورت معلمیه هنره باید عملیه اموزش تصویری رو شرکت کنه
مداد رنگی -
اکالیپتوس اخ چقد من تو رو دوست دارم نمیدونم چرا ..... عملیه هنرو میدونم شرکت کردم الان یه گزینه ی دیگه ایی ب اسم عملی اموزش تربیت بدنی هم هست اونم شرکت کردم
اونو نمیدونم چیه
-
فدات
عاغا منم کنکور هنر ثبت نام کردم عملیش الان نیس که ینی چی میگی عملیش ثبت نام کردم
مداد رنگیاین پست پاک شده! -
فدات
عاغا منم کنکور هنر ثبت نام کردم عملیش الان نیس که ینی چی میگی عملیش ثبت نام کردم
مداد رنگیاین پست پاک شده!